Jump to content

Moto Zajednica

Croser199729

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Senta
  • Motocikl
    Quinqi 125gy

Poslednji posetioci profila

469 profile views

Croser199729's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav Bajkeri,imam pitanje u vezi delova za qunqi 125,to jest tacnije trebao bi mi anlaser za isti,da li je neko menjao mozda ili zna nekog da prodaje,osim aliexpresa? Hvala unapred na odgovoru!
  2. Ali expres,tesko da tu kod nas mozes nabaviti,mozda nalestis na KP sajtu
  3. Moj regler je punio,17+ tako mi je izgorela i plastika od fara, jer sam stavljao jaku sijalicu mislio sam da su slabe,imas napomenutio o regleru,nzm tacno koja strana upisi u trazenju regler,ja sam moj menjao i stavio novi regler od yamahe, Meni je najverovatnije doslo do kvara jer sam istog palio tako sto sam ga ubacio u brzinu,i guraj,jer nisam imao akumulator,vecinom to moze da dovede do kvara reglera
  4. Ja sam uspesno servisirao anlaser zamenjene su cetkice,kaze majstor da su anlaseri od pulsera dosta dobri,samo mogu imati problema sa cetkicama, kao sto sam i ja imao.
  5. Bio je kod jednog elektricara danas,ali on nije uspeo da nadje,one cetkice ili kako se vec to zove,koje se nalazi u unutrasnjosti istog,2'od 4 se pokidalo ustv spala je ona glava,i to je tesko naci bas tu velicinu,ali danas sam odneo kod drugog,pa je rekao da ce pokusati nesto.
  6. Pozdrav Bikeri,interesuje me da li znate nekog da ima polovno delove za Pulsera,ili da li ima mozda neko slucajno anlaser za istog,da proda ili zna za prodaju? ili da li znate da odgovara jos neki za njega sa drugog motora?
  7. @lord_oblivion Moram da pohvalim za brz servis,ono drvce,fenomenalno.
  8. Pozdrav Bikeri,interesuje me da li neko mozda ima rukohvat da je skinuo sa motora ili mu se jedan polomio ili da mu nije potreban,meni se odlomio,sa jedne strane,znaci ako se gleda sa zadnje strane levi rukohvat me interesuje.Ako se nadje nesto,lako cemo se dogovoriti.
  9. Bravo,Bravo! ja sam na 17,500 znaci imam jos dosta sa mojom masinicom
  10. @Gabricn Ja bih ipak pregledavao nesto kod goriva,ili mozda cak kod filtera ima mozda viska vakuma,ili nesto uvod izvod crevo,treba to pogledati malo bolje.
  11. @sokomm Ja sam ga nasao na kupujemprodajemu,to je bas jedan elektricar prodavao,ostalo mu od nekog kome je popravjao,sve u svemu platio sam ga 35 evra,sa njegovom ugradjnom i prepravom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja