Jump to content

Moto Zajednica

ProkaRoka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    182
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu ProkaRoka

  • Rođendan 19.10.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd/Banovo Brdo
  • Motocikl
    KTM 1290 SuperDuke GT 2016

Poslednji posetioci profila

2798 profile views

ProkaRoka's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

280

Reputacija u zajednici

  1. ProkaRoka

    Ruroc

    Uf, bićeš sigurno zlatan momak Mislim da si trebao manji fokus da baciš na estetiku a veći na udobnost i buku, no neka te lepo služi.
  2. Hvala puno! Da, ne znam da li se grana na VEOMA ozbiljne
  3. Da, tu sam sa brda pa često sam na toj poziciji Sledeći put maši da nastavimo odmah na kafu!
  4. YT : https://www.youtube.com/channel/UC8Bj-SRhVBpzozyxWOxlVlw TikTok : TikTok - Make Your Day WWW.TIKTOK.COM Insta : Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Javljam se kada se vrnem pa podelim utiske :)
  5. Hvala puno! "Cekanje za UK vizu je sranje, dok si imao opciju da ti je posalju DHLom i da ne cekas tamo. " Morao sam da čekam, odnosno trebao mi ja pasoš ASAP jer sutra već putujem za Hrvatsku "Let kojim stizes uvece u je prepostavljam na Luton sa Wizz-om i racunaj da ce ti trebati sat vremena da odes vozom do Hitrou-a (ako nije i polijetanje sa lutona z IOM). Ja sam voznu kartu sa Lutona do Londona platio 24funte (neplanirani trosak). Metro i voz su super jednostavani za koriscenje placa se tvojom bankovnom karticom po principu tap in-tap out (samo uvijek koristi jednu te istu karticu za ulaz/izlaz), voz je skuplji dok metro maksimum da ti skinu za dan je 8 funti(koliko hoces voznji). " Let mi je sa istog aerodroma LTN, nema promene ali svakako hvala na inputu! " Mjesto za pravi engleski dorucak (i radi 24/7) je Polo Bar ovde, - Pivo gdje god da odes (u koji god pab) neces se pokajati i piva su fantasticna, ovde ovde i ovde dva lijepa pub-a. Turisticki ne znam sta volis da posjetis ali ovo su neka mjesta koja bih ja preporucio: - Bike Shed ovde, - 22 BishopsGate najveca viewing galerija u evropi(58mi sprat) ovde, ali moras da se registrujes za besplatnu kartu ovde mada je moguc i walk-ins. - London eye, 30funti ali dobra stvar, - Moja topla preporuka je da nadjes indijski restoran, pitaj konobara za preporuku jela neces se pozaliti. " Sjajno, hvala puno na savetima, imam jedan dan u povratku tako da ću se potruditi da posetim nešto od navedenog i javljam utiske!
  6. Stigla viza, čekao sam 15 dana, odnosno 11 radnih dana. Naoružajte se sa strpljenjem prilikom predaje papira (nema nikakve veze da li imate zakazano u određeno vreme, svakako čekate) a vala i prilikom preuzimanja. Preuzimanje je u mom slučaju bilo dosta lošije iskustvo, čekalo se nekih 1:30... Što bi se reklo, rešeno sve, sada sačekati još 72 dana.
  7. Na kraju avio karte su ispale ovako : Beograd/London/IOM 220e (idem iz Beograda uvece, stizem u London oko 23h, let za IOM je u 7am, tako da imam poveću rupu ali manjak rizika oko presedanja, pored toga stizem izjutra 31.5.2024 da pogledam kvalifikacije u petak. ) IOM/London/Beograd 140e ( ovde imam rupu od jednog dana, pa sam rezervisao smestaj u Londonu da se prošetam malo i popijem pivce) Pored toga, uzeo sam Hospitality paket u okviru IOM TT organizacije, cena jeste malo jača ali kad se već ide da bude potpun užitak. Šta obuhvata navedeni paket : WHAT'S INCLUDED AT A GLANCE • Unique access with the TT race winners fresh off the podium • Post-race chat shows on stage with the TT's biggest stars • Exclusive access to a private grandstand and outdoor gardens • Locally sourced selection of food served by our in-house chef throughout the day (breakfast, lunch and afternoon tea) • Use of a complimentary bar serving a selection of premium wines, beers and spirits • Photo opportunities with priceless TT trophies • Official Isle Of Man TT Races Programme • Entire day hosted by TT legend and 9-time race winner Charlie Williams • Watch all the action from around the course via LED big screen • Access to dedicated parking and free WIFI Još 87dana!
  8. Nije kasno, kreći Ne znam koje su takse kod njih, ja sam hteo preko Dablina da idem ali sam odustao jer je dosta bolja povezanost sa UK, ovo što sam pisao za vizu je UK viza, mislim da je Irska malo jeftinija.
  9. Viza zakazana za razgovog u sredu. Iznos preko agencije, prevodi, takse itd na kraju 30k. Što se tiče leta, na kraju sam našao letove direktno iz Beograda sa jednim presedanjem u Londonu za nekih 200e, tako da računajte povratne karte oko 420-500e, naravno zavisi koliko želite da prihvatite rizik presedanja i slično, ja sam gledao sa malo većim razmakom u Londonu i izbegavao sam AirSrbiju.
  10. Neko iz Srbije da ima-vozi KTM RC8? 

  11. Meni je momenat "ozbiljne profesije" šta su onda neozbiljne profesije
  12. Viza info. Rešio sam da idem preko agencije, traži se dosta informacija ali ništa strano : "Taksa za viziranje u iznosu od 138 evra (za vizu u trajanju do 6 meseci) i uslugu agencije od 10000 RSD uplacujete na nas racun, U ovom slucaju od trenutka predaje dokumenata u viznom centru procedura donosenja odluke uglavnom traje 3nedelje."Ć Pored toga : "Sva relevantna dokumenta moraju imati prevod na engleski. Prevod mora imati datum u formatu DD/MM/YYYY, ime i potpis prevodioca i kontakt telefon. Prevod mora biti overen ali to ne mora biti sudski tumač, potrebno je da se radi o osobi ozbiljne profesije a kao primer su dati bankari, odbornici, zubari, policajci, advokati, profesori a postoji i uslov da osoba nije u srodstvu, da ne živi na istoj adresi na kojoj i vi i da niste u vezi. Na prevodu bi trebalo da bude napisano true and accurate translation of the original document." Naravno agencija nudi prevod po strani od 13e.
  13. Ja sam iskreno prezadovoljan motorom, videces, zaista je kombo motor, ja ga vozim u 80% po gradu, 20% ture, za obe stvar mi je veoma lepo legao. Planiram da ga prodajem sada jedino zbog pripreme i kupovine RC modela koji planiraju da izbace, pa da uzmem novi i malo probaj taj pravac, da imam mogućnost ovaj i 690 bi ostali u garaži Mislim da ćeš se oduševiti sigurno kada vidiš kako se lepo i lako vozi, pritom ide kada treba veoma lepo na sport modu Ništa, makar si spreman i iskusan što se tiče gedore!
  14. Oh što je lepo kada vidiš da imaš kolegu po motoru Uzivaj i javljaj utiske, moj je kod mene 2 godine, prešao sam nekih 15k sa njim i za sada jedino od kvarova-zamene je bio termostat ulja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja