Jump to content

Moto Zajednica

Asterix87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd

Asterix87's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pa nista, Sacekacu jos malo, pa cu na kraju verovatno i ja morati svojerucno da racunam. Nisam neko ko previse mari za potrosnju, samo bih da bude u granicama normale.
  2. Pocetnik sam, tek sam kupio prvi motor, pa se strecam na svaku sitnicu :-) Za vikend cu ljudski da ga provozam, pa cu da vidim ima li promena. Hvala na odgovoru
  3. Danas sam gledao prosečnu potrošnju na potpuno novom mt 07 sa ukupno pređenih 81 km gradske vožnje, pri čemu nikad nisam prelazio 5000 obrtaja . Displej pokazuje 6l/100km, što je neverovatno. Da li neko zna šta bi mogao biti uzrok ovome ili je imao sličan problem?
  4. Molim za malu pomoc buducem kolegi. Nameravam da udjem u proces kupovine mt07, ali u Plattneru nemaju ni jedan za probnu voznju. Da li ima neko iz Beograda (pozeljno iz okoline Banovog brda ili Vidikovca, mada nije mi problem da dodjem u bilo koji deo grada) sa kim bih mogao da se nadjem i provozam njegov motor par stotina metara po nekom parkingu ili poligonu, cisto da vidim kako mi lezi? Naravno castim pivo :-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja