Jump to content

Moto Zajednica

jazznrolla

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    NS, BG, NI
  • Motocikl
    Honda Hornet 600

Poslednji posetioci profila

513 profile views

jazznrolla's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, ljudi. Ako nije protiv pravila objava, evo, i ja se rastajem od svog Horneta 600, pa se javite ako vas zanima. U vezi sa češće postavljenim pitanjima: nije prva boja, kupio sam ga u ovoj sa sve nalepnicama, a one se mogu skinuti. Od nužnih ulaganja nema ništa a zadnji kočioni disk bi bio prvi na redu za redovnu zamenu. Potrošnju goriva procenjujem na oko 6l na 100km. Držač za kofer i slajdere je po meri napravio kolega u Nišu. Honda Hornet 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Hornet 600, 2000. godište, Naked, vozilo prešlo 54000 km, Beograd. Cena 1.850 € - Motori - Polovni Automobili
  2. Danas sam bio kod majstor-Radeta i imam potrebu da ga ozbiljno pohvalim. Mučih se već duže sa strujom na Hornetu i menjah regler, akumulatore i td. ali uzalud. Oterah motor kod njega u dogovoreno vreme, čovek je sve polako pregledao (objašnjavajući usput šta radi), našao da je problem u ugljenisanim kontaktima, pedantno napravio nove kontakte, sklopio motor, proverio ga, isterao, pitao jesam li zadovoljan, popričao kratko i vrlo prijatno sa mnom, i naplatio drugarski malo za takvu popravku. Ja se dugo nisam susreo sa tako profesionalnom uslugom. Sve preporuke za Kocku.
  3. -Nepotreban post, izbrisan-
  4. Potrebna polovna jakna približno ove veličine za saputnicu koja se i ne vozi često. Materijal nije bitan, protektori su plus. Cena - što jeftinije to bolje :)
  5. Predložite lepa mesta do kojih bi relativno svež vozač mogao bez brige da napravi izlet, sam. U kom god kraju. Primer: Bovansko jezero, iz Niša. Starim putem do Aleksinca, pa odatle putem za Sokobanju do jezera. A nazad istim putem do Aleksinca, pa odatle, u mom slučaju greškom, pravo do sela Tešice, i od nje do sela Donje Toponice iza koje se, nakon prolaska ispod autoputa, uključuje desno na ,,Stari put" 158 do Niša. Stari put je milina za vožnju, a po selima je... lepo. Sve ukupno, oko 100km. Takođe predlog, za prvomajsko roštiljanje i prirodu, naročito šumicu u koju se ulazi iz kampa, Kamenički Vis. Samo 15 km od centra Niša, ko se već zadesi tamo a ne bi mnogo dalje. Na tamo preko sela Kamenice, lepim krivudavim putem uzbrdo (ima malo rupa i šljunka ponekud, inače fin za vežbu), a u povratku, od Kamenice do Čegra, spomenika, i nazad Matejevačkim putem do Niša.
  6. Poštovanje, Prilikom popravke šape prednje kočnice na Hornetu 600, majstor je napravio zamenu za jedan gumeni klin i posavetovao me da nabavim originalni. Radi se o ovom ,,bracket pin boot-u" sa slike. Takođe mi je potreban i prekidač za svetlo na prednjoj kočnici. Imate li neki od ovih delova i koliko košta? Hvala, Nikola
  7. Godište: Najstarije 2001. Budžet: 2000-2500 eura Stanje: Nije naknadno farban, krpljen i ravnan; nije klizao i imao udese; ne zahteva popravke, osim redovnog održavanja
  8. KLE bi mogao, visok sam 185. O tom Skarveru cu se raspitati podrobnije i pogledati ga po oglasima, mada piše mu u nazivu ,,city street" a ja bih ga vozio više od mesta do mesta, kapiram... Svakako nije ono o čemu sam razmišljao. Ako se obučavaš na mašini od 600ccm, možda i nije strašno kupiti Hornet? @Elektrometla Ima ih neuporedivo više na prodaju nego CB500. Mada bih pre uzeo CB500. I što se tiče godišta, ima onih 1999. God koje cene 2500 i onih 2004 koje cene 2000. Koja bi po vama bila realna cena za Hornet ili Bandit (ili neki od ovih drugih koje navedoh) 2002/2003/2004. godista?
  9. Drage kolege, kopiram svoj post sa teme ,,Prvi motor (saveti i pitanje)'' Izbrisite slobodno ako gomilam ili spamujem. Mislim da bih mogao skupiti 2000-2500 za prvi motor, zanimaju me najpre CB500, GS500 Hornet, Bandit, FZ6, ER-5/6 mada mogu i njihovi sportski parnjaci, ili od endura KLE500. 1.) Ipak, ne znam da li je bolje skupljati jos i vise pa kupiti sto noviji ili dati sto manje i traziti neki solidan komad 91-95` godiste, na primer? 2.) I, osim one varijante kad znas onog od kog kupujes i to kako je odrzavao svoj motor, je li bolje verovati moto placevima (nasao sam, konkretno, ,,Pole position'' u Zemunu o kom se i pisalo na forumu, i njihove cene mi se cine lepim) ili ici po oglasima pojedinaca? P.S. Video sam da postoji i tema na kojoj mozes okaciti konkretan oglas i raspitati se o motoru, ali razumem da bi se neko mogao naljutiti na kolege koji mu oglasavaju mane..
  10. Ja imam slicnu dilemu. Mislim da bih mogao skupiti 2500 za prvi motor, zanimaju me najpre CB500, Hornet, bandit, FZ6, ER-5/6 mada mogu i njihovi sportski parnjaci, ili od endura KLE500. Ipak, ne znam da li je bolje skupljati jos i vise pa kupiti sto noviji ili dati sto manje i traziti neki solidan komad 91-95` godiste, na primer? I, osim one varijante kad znas onog od kog kupujes i to kako je odrzavao svoj motor, je li bolje verovati moto placevima (nasao sam, konkretno, ,,Pole position'' u Zemunu o kom se i pisalo na forumu, i njihove cene mi se cine lepim) ili ici na srecu, po oglasima pojedinaca? P.S. Video sam da postoji i tema na kojoj mozes okaciti konkretan oglas i raspitati se o motoru, ali razumem da bi se neko mogao naljutiti na kolege koji mu oglasavaju mane..
  11. Nasao sam na Paliluli auto skolu ,,Zeleno svetlo'', tamo takodje ima obuke za A kategoriju.
  12. Pozdrav svima! Želeo bih da upišem obuku za punu A kategoriju u Beogradu, pa me zanima koje auto škole znate i biste li mi neku preporučili. (najbliže bi mi bile one na Zvezdari ili na Paliluli) Imam 23 godine i položenu B kategoriju, samo polaganje bih obavio januara kad napunim 24. Uzgred, video sam na nekom sajtu ,,polaganje uz pratnju instruktora i bez pratnje instruktora". Šta podrazumeva ta pratnja? Hvala unapred, Nikola
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja