Jump to content

Moto Zajednica

Mrva

Članovi
  • Broj tema i poruka

    728
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mrva

  • Rođendan 04.03.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd, Zvezdara

Poslednji posetioci profila

4137 profile views

Mrva's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

541

Reputacija u zajednici

  1. Prijatelju, ne drugaru. Upoznali smo se preko ovog foruma, bas kada sam sredjivao tocak. Iskustvo nemas, misljenje mozes da imas o nekome, ali tema je o svemu samo ne o misljenjima. I Djunta je izneo svoje misljenje o Peteru i to sam mu zamerio i rekao.
  2. @PaPaja I dalje si cinican i siris negativnost prema nekome ciji rad ne poznajes nego ti se njegov nastup, licnost, strucnost, sta god, ne dopada. No nisi jedini, mnogi ovde rade isto iz ne znam ne znam samo kojih razloga.
  3. I ja sam pre ne znam koliko godina imao udarenu felnu pa sam odneo Djunti na ispravljanje. Kako sam licno upropastio 7-8 zica (ako se dobro secam) a Djunta nije imao zamenske tocak je poslat Peteru Panu da ih zameni i iscentrira felnu. Djunta se ponudio da pogleda tocak nakon intervencije i na stalku i komparateru mi pokazao sve nedostatke, tako da sam mu dao mi uradi tocak ponovo i imao sam priliku da vidim opet tocak na stalku nakon njegovog rada. Svaka cast Peteru, resio mi je problem sa zicama, ali njegov i Djuntin rad nisu za poredjenje. Ali izgleda lako je komentarisati nekoga u negativnom kontekstu onako pausalno bez licnog iskustva?
  4. Cipele nisu mnogo nosene, stoje mi par god. Stanje Ok, koza na jednoj malo ispucala na prevoju Imaju kao neku vodootpornu membranu, ne znam koliko je efikasna nisam kisnuo u njima Velicina 42 ~28cm gaziste Samo sam ih prebrisao malo od prasine pa ne izgledaju bas najreprezentativnije Nisu ne znam koji kvalitet ali bolje i one nego patike Kome stvarno trebaju dobije ih na poklon Preuzimanje/proba Visnjicka Banja ili eventualno slanje PostExpressom 064/333 89 24 Petar
  5. Held Sensato rukavice, XL velicina, nosene 2-3 puta, kengurova koza (ne znam da li su komplet ili delimicno) - 70eur Nolan N87, L velicina, nova - 150eur Revit Chevron rukavice (dobra kopija rekao bih), kozne, XL velicina, malo nosene, hoce da farbaju ruku malo ako se oznoji - 25eur Kontakt samo na 064/333 89 24 Petar (forum ne posecujem)
  6. Mrva

    BMW R1100 GS

    Samo cu reci da ko ovo uzme nece se zaje..ti. Znam koliko i kako je radjeno na njemu tako da nema greske
  7. Pokusao sam ja ali nije islo, ako i moze unakazio bih ga pa sam odustao.
  8. Preslaba cirkulacija ulja za dovoljno hladjenje. Pre ces naci resenje, ukoliko ga ima, na Advrideru ili nekom drugom stranom forumu.
  9. Kolega (ncr) bas mi je zao sto ti se dogodilo, brz oporavak, drzi se.
  10. Autor je sam podelio pdf tako da nema zasto da bude problem
  11. Sijalica treba da daje ovakav obrazac LED koji sam ja uzeo nema veze sa ovim. Bacicu pogled na ADV
  12. Licno mislim da je sve to sviranje ku... i da LED ne moze u klasicnom faru da daje svetlosni obrazac kao i halogena sijalica, jednostavno razlikuju se izvori svetla previse. Bilo bi lepo da neko od zadovoljnih slika oboreno svetlo upereno u zid nocu, cisto da vidimo kako izgleda.
  13. Verovatno ce te neko nekada drndati zbog toga http://registracija-vozila-online.rs/tehnicki-pregledi/uputstvo-za-popunjavanje-prve-strane-registracionog-lista.html
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja