Jump to content

Moto Zajednica

navajo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma

Poslednji posetioci profila

692 profile views

navajo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

54

Reputacija u zajednici

  1. Bilo je sjajno. Ogroman broj ljudi, uprkos ruznom vremenu!!! Kolona je bila perfektna, pod konac, a poseban utisak su ostavili ostali ucesnici u saobracaju koji su se, u odnosu na sve ostale Dedamrazijade na kojima sam bila, nekako, sada najvise radovali, pozdravljali, snimali i mahali...bez imalo nervoze!! Znak da nam je stvarno dosta svega i da nam svima treba malo ljubavi i lepih desavanja! Hvala svima na sjajnom druzenju i prelepoj emociji!!!
  2. https://www.facebook.com/MIJALJEVICservisnicentar/ Koga ne mrzi moze i da "lajkne" fb stranu
  3. Drugari, Ne znam gde da ubacim informaciju, a možda će nekom značiti!!! Servisni centar Mijaljević ima akciju, sad u junu, daju bajkerima 15% na sve servisne usluge (mehanika, elektrika, limarija i farbarsko-lakirerske usluge) za automobile!!! Ne rade motore, ali makar daju popust bajkerima u junu Rade samo Mitsubishi u garantnom roku, sve ostale u vangarantnom roku...pise sve na fotkama u prilogu, da ja ne lupetam previše Nalaze se u Rakovici, Bulevar Patrijarha Pavla 6.
  4. Ovo mi je tek 4. Dedamrazijada i slazem da je bila haoticna. Sve vreme sam se od nekog sklanjala i bezala. Prvo od lika koji je sve vreme turirao i pucao ispred mene, mislim da me i dalje oci peku od onih isparenja iz njegovog auspuha, a onda i od klinaca koji su sve vreme tockarili. Mali koji je na kraju pukao u banderu je tockario i kroz Kneza Milosa u delu predvidjenom za autobus...samo sam molila boga da ne uleti u kolonu i poslaze nas kao domine. To tockarenje se vidi kod mene na snimku, kao i kasniji pad, tj . ne samo lupanje u banderu vec nase izbegavanje strujnih kablova koji su po nama popadali od udarca. Naravno da sam stala da pomognem, a onda shvatila da je u pitanju klinac koji je sve vreme tockario, tu mu je bio prisutan i otac i nadam se da je mali ili naucio sta je trebalo da nauci iz incidenta, ili da ce otac biti dovoljno pametan da mu pouku utera u guzicu. Cemu qurcenje i pravljenje vaznim kad smo svi nasi i svi vozimo i volimo te iste motore...ne razumem koga pokusavaju da zadive time sto ce biti "veci" bajkeri od ostalih u koloni. Potpuno promasena poenta ove divne akcije!!! S druge strane, klincu u Domu su bili divni, kao i uvek, i druzenje kasnije u Petici takodje sjajno. Dok god budem bila u stanju bicu deo ove divne akcije❤
  5. Odelo ulovljeno, ali jedva. Nije ih bilo u Motolandu, u Motomaniji sam ugrabila poslednja. Vidimo se sutra ❤❤❤
  6. Jedva cekam....vidimo se uskoro dedamrazovi i babamrazice
  7. Ja sam se za temu zainteresovala, ne iz licne potrebe, jer imam punu A kategoriju, vec zbog par drugarica koje su u fazi polaganja, ili su vec polozile, pa treba da upisu kategoriju, ali i zbog idiotizma ovih na vlasti. Cini mi se da ovakvo tumacenje predstavlja direktno krsenje ustavne odredbe koja zabranjuje retroaktivnost zakona. Clan 197 Ustava RS Zakoni i svi drugi opšti akti ne mogu imati povratno dejstvo. Izuzetno, samo pojedine odredbe zakona mogu imati povratno dejstvo, ako to nalaže opšti interes utvrđen pri donošenju zakona. Odredba krivičnog zakona može imati povratno dejstvo samo ako je blaža za učinioca krivičnog dela. Zakon vazi i primenjuje se od momenta donosenja, odnosto stupanja na snagu. Ako je neko polozio za neku od kategorija, odnosno zapoceo polaganje po starom zakonu, ima prava da ga po istom i zavrsi. Najgori su mi slucajevi, u kojima se nalaze moje drugarice, gde su ljudi imali neku od nizih A kategorija, bili godinama aktivni vozaci, i sada su napokon polozili za full A i moraju da imaju probne dozvole?!?!?! Da ne pominjem da se za A2 najcesce voze motori koji su samo registrovani na A2, a kojima je skinuta blokada. I onda neko ko je vozio godinama takav motor, treba da ima probnu dozvolu?!?!?!
  8. Sto se tice crash barova, ja sam u Motolandu uzela Kappine i to za sasvim ok cenu, cak mislim da su me kostali malo manje od cene koju mi je Seba trazio, a imali su ih na lageru, pa nisam morala da cekam vec sam ih momentalno kupila, sto je bilo presudno kod izbora.
  9. Posebno obrati paznju na rezervoar jer im je to jedna od slabih tacaka. Proveri u kakvom je stanju iznutra, na samom dnu i po obodima jer tu od rdje propada. Moze da se desi da spolja izgleda savrseno, a da unutra bude haos. I to se da srediti, Nemanja Ugresic (Njanja) je za svaku preporuku kada su rezervoari u pitanju, ali bolje je da proveris i da na vreme znas sta uzimas i koja su ti buduca ulaganja. Ja sam i dalje zaljubljena u moju Zumu i ne bih je menjala ni za sta na svetu, tako da svaka preporuka za motor!!! Posalji nam neku slicicu da vidimo motor.
  10. Izvoli: Filebin :: bin bd4pimmrj4ah2qmi FILEBIN.NET Upload files and make them available for your friends. Think of it as Pastebin for files. Registration is not required. Large...
  11. Tuga Iskreno saucesce porodici i prijateljima
  12. Ja bih mu sve originalno vratila, jer lepse izgleda...ovaj crni aluminijumski korman nikako ne ide uz motor, a far tek nikako ne ide. Srecna prodaja, ali i kupovina Ducatija:)
  13. Da, i mene je zbunilo jer na oglasu pise da je postavljen pre sat vremena, a znam da sam jos pre par dana komentarisala bas taj isti oglas. Korman je isto promenjen, ali cini mi se i stapovi i cizme (ako se tako zovu:)). Kako je i far promenjen moguce je da je motor imao neki frontalni sudar. U svakom slucaju, ako je clan Marko kupio motor, neka ga dobro isproverava kod nekog majstora. Ipak stavljamo glavu u torbu kad god sednemo na motor, i motor uvek mora da bude ispravan i odrzavan kako treba! U svakom slucaju ja bih mu vratila okrugao far, na stranu to sto su mi okrugli farovi fetis, ali Zuma bez okruglog fara ne ide nikako:)
  14. Jasminko, meni se ucinilo da je to taj motor sa oglasa.
  15. Marko, cestitam na motoru!!! Ja sam mojom Debelom prezadovoljna:) Ovaj motor sam primetila pre par dana u oglasima, ali ono sto mi je odmah privuklo paznju je par sitnica...motor je farban, mislim na rezervoar i maskice sa strane i far nije originalan. Sa nekog drugog motora je...ja bih mu vratila okrugao far. Ne razumem se u motore i ne zelim da lupetam, obzirom da imam dva ipo petka na motoru, ali to je nesto sto mi je zapalo za oko kada sam gledala oglas. Ima jos jedna Zuma na oglasima, sa enormno jakom cenom, koja je isto radjena, farbana, ili su stavljeni drugi tockovi, ili su felne farbane, nema originalne diskove, tj. onaj ukrasni, poklopci dekli isto farbani, ili nisu originalni, ne secam se tacno..ima jos gomila nekih sitnica, tako da mi je cena od preko 3.000 eura prejaka. Prekontrolisi motor dobro pre nego krenes da se vozikas sa njim i raspitaj se kod bivseg vlasnika zbog cega mu je menjao far napred i zbog cega je farban. Da se lepo i srecno navozate!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja