Jump to content

Moto Zajednica

ezgan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Motocikl
    zzr 600

ezgan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. imam 21. god vozim kawu zzr 600 to mi je ujedno i prvi motor.u bosni mozes sa 18 poloziti odmah za A kategoriju pa tako i ja.obozavam motore.sto se tice mene iskreno 600 nije prevelik prvi motor ako imas samokontrolu i ako imas "ono nesto",hvalite me usta moja,nijedan unfall do sada a vjerujem da ce ih biti.jer nisam u blokadi bio nikad dok nisam malo osjetio kako mi lezi motor.poz svima
  2. Nije sto je moja al je stvarno lijepaaaa
  3. Ma ide normalno vuce kao i prije samo do 8k i onda stoji i dreci se.
  4. Odjednom, prije je isao bez problema preko 10 hiljada i isao kao lud
  5. Kao sto naslov kaze moj zzr600 91' oko 8000rpm sa ful gasom samo zakuje kao da ima blokadu,nije do struje (kablovi,svjecice)jer ne puca i ne prelida nego samo stoji i drzi na tim okretajimaa znaci ne padaju,sta je problem?karbovi,filter zraka,goriva,lose gorivo?
  6. Veliki pozdrav svima na forumu.da predstavim svoj zzr 600 (moj prvi motorin) zanimaju me vasa misljenja sta kazete?
  7. ezgan

    zzr600 problem

    Poz svima prijavio sam se na forum jer imam jedan problem.naime prije par dana sam postao vlasnik zzr600 '91god. Sve super sa motor jako sam zadovoljan osim:na coku treba da odradi 10min da se ne gasi na leru,a neki dan sam napravio 150km s njim i ne postize radnu temperaturu dodje do 50ak c.stupnjeva i dalje se ne penje osim u gradu u guzvi,cim dam gas odmah ga hladi,npr.odem u kafic zadrzim se sat ipol,dva,vec je ohladio i gasi se na leru i moram ponovno čok paliti da odradi malo,pa tek onda mogu voziti. Ja sumnjam na termostat da ostaje otvoren,pa me zanima sta vi mislite da je u pitanju,hvala svima unaprijed sorry na dugom postu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja