Jump to content

Moto Zajednica

banedirt

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Srbija, Krusevac

banedirt's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Kupio sam polovnu, veom dobro ocuvanu Cagiva Mito 125-icu '91 godiste. Sredjena je i ocuvana stvarno dobro. Sad posto prvi put imam 125-icu uopste pa se ne razumem oko sauha. Zasto kada dam sauh nece da primi gas odmah nego prvo pocne da se gusi, ja stisnem kvacilo pa ono pocne da nabija obrtaje pa krene? Da li je to normalno ili je u necemu problem?
  2. Posto sam u mogucnosti da kupim Keeway Exceed 200ccm, sta mislite o njemu? T4, 3l/100km, 15 konja. Po meni solidan motor a i to bi bio moj 1. motor 'malo jaci' sa obzirom jos uvek nisam punoletan. Plus zivim na selu pa bi bilo i terena van asfalta. Svako iskustvo dobrodoslo.
  3. banedirt

    Savet

    Hvala svima na savetima, svaki cu dobro procesljati
  4. banedirt

    Savet

    Auh, hvala ti za ovo puno, nisam cuo do sada za ovaj sajt, upravo pravim nalog, hvala ti jos jednom
  5. banedirt

    Savet

    Hahaha, ma ne pricam na tu foru, hteo sam da kazem da policija slabo dolazi u selo a i kada dodje znam da je tu, nista vise
  6. banedirt

    Savet

    Polozeno mi trenutno ne treba, zivim na selu i nemam problema sa policijom. Samo je motor problem posto kacigu imam.
  7. banedirt

    Savet

    Pozdrav, potreban mi je savet od malo starijih ljudi. Imam 15 godina i bavim se grafičkim dizajnom za firmu koja se zove 'Fiverr'. Znači imam svoj dinar ali to nije ništa na veliko. Jedna slika je oko 8$ a ako me posreći možda uzmem i malo više. Što znači da za nekih mesec dana, možda izađem na 3000-4000 hiljade dinara, što je malo. Hoću da uzmem motor za ovu sezonu. Moji ne mogu da mi daju pare pa sam rešio sam da skupim i kupim. Sad mi treba savet za neki solidan a jeftin motor (polovan svakako).
  8. Pozdrav svima, zovem se Bane, imam 15 godina, obožavam motore, sa 2 godine sam prvi put seo na motor a sa 5 sam dobio neku krntiju koju sam voleo više nego išta. Do pre 2 godine sam vozio Yamahu DT50cc ali zbog finansijske situacije morali smo da ga prodamo. Još uvek nisam uzeo ni jedan motor, ali za ovo leto ću da se namučim ali i kupiću ga 100%. Inače drago mi je da sam našao ovaj forum. Pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja