Jump to content

Moto Zajednica

kataran

Članovi
  • Broj tema i poruka

    819
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: kataran

  1. kataran

    MZ Caffe

    Gde ste drugari. Ne klonjavajmo duhom !!!
  2. kataran

    MZ Caffe

    Ja se prijavio ali treba dodati još koju cepanicu... misim... na tu vatru strasti koja topi led i šalje mi dim u oči....
  3. kataran

    MZ Caffe

    1. Vuja 2. Lale ( drumskalisica ) 3.scorpija 4. Zverinjak 5. Guliver 6.Kataran, a šta ja ?
  4. kataran

    MZ Caffe

    Hej , drugari samo da vas pozdravim. dugo nisam navraćao.
  5. kataran

    MZ Caffe

    Načini li ga striko (VUJO) !!!
  6. Mogli bi mi negde i pre septembra
  7. Spisak: 1. Vuja 2. Mrle i Vanja 3. Turbopedja 4. 5.Skorpija 6.Zverinjak 7. Brzi gonzales Morao sam da se izbrišem sa spiska ne postoji ni naj manja šansa da budem slobodan tog vikenda. Šta da kažem, lepo se provedite.
  8. kataran

    MZ Caffe

    Što ne reče pre ! Da malo probamo mašinu
  9. Nemojte misliti da nisam tu. Tu sam !
  10. Nisi nam opisao kako ne odvaja. Da li ručica kvačila ide teško ili skroz lagano ? Da nisi zaboravio br 5 !
  11. kataran

    MZ Caffe

    i ja sam u sredu malo vozikao po kraju... bice i po koja fotografija kao dokaz.. Ma ne treba nama dokaz. Verujemo ti !!!
  12. kataran

    MZ Caffe

    Srećna Nova , mz jaši i mz jašice !
  13. Skupo, mene interesuje ali nesto jeftinije. Kvalifikacije : "skupo" , cesto budu pogresne ! platis za nesto malo para a ono "crkne" brzo , i onda ispadne to jeftino u stvari skupo jer si bacio novac !!! Ako Rumunsko paljenje kosta 25 evra, radi i ne kvari se , onda je ovo skupo. A skupo je i kad narucim tajvansku klipnjacu a covek mi posalje kinesku istu kao sto dobije i moj drugar ali po nizoj ceni. Zato me se prodjite sa tim "skupo" "ZANIMLJIVO" ! Ocigledno trazis svadju . Ja to ne zelim . Nisam se sretao sa tim Rumunskim paljenjem ali se ocigledno nisi ni ti sa ovim Madjarskim tako da ti ne mogu dati za pravo takve kvalifikacije (ocene). A za te Tajwanske i Kineske klipnjace ja pravim sigurne razlike a ko je vama to pomesao KO ZNA , ja nisam ! jer u tvom komentaru lici kao da sam to ucinio ja . Jos ta formulacija : "PRODJI ME SE " , zvuci uvredljivo !!! Nisam trazio svadju. Nisam napisao prodji me se nego Prodji te me se misleci uopsteno a ne pojedinacno. Sto se mene tice i dalje mislim da je skupo jer tih pedeset evra su u stvari deset posto vrednosti celog motora a radi se o jednoj stampanoj ploci sa nekoliko delova cija proizvodnja tesko da prelazi deset evra. Iz tog razloga je meni skupo, kome nije neka kupi. Takodje te nisam prozvao ni za klipnjacu već sam naveo primer trgovine, kako mi krajnji kupci prolazimo sa prodavcima preko interneta, naravno cast izuzecima a koji su to izuzeci opet necu da navodim jer ni za to nema potrebe.Ako si se kojim slucajem zbog toga nasao uvredjen ja ti se izvinjavam jer mi to nije bila namera.
  14. Skupo, mene interesuje ali nesto jeftinije. Kvalifikacije : "skupo" , cesto budu pogresne ! platis za nesto malo para a ono "crkne" brzo , i onda ispadne to jeftino u stvari skupo jer si bacio novac !!! Ako Rumunsko paljenje kosta 25 evra, radi i ne kvari se , onda je ovo skupo. A skupo je i kad narucim tajvansku klipnjacu a covek mi posalje kinesku istu kao sto dobije i moj drugar ali po nizoj ceni. Zato me se prodjite sa tim "skupo"
  15. Skupo, mene interesuje ali nesto jeftinije.
  16. Evo da napišem nešto, koliko da sam tu... Što se mene tiče motor mi je od 4.ovog meseca ne registrovan i tako će ostati neko vreme jer para nema! Eto, zato i ne želim da vam smetam oko organizacije jedino bi mogli da promenite lokaciju ako se odlučite za jedan dan. Treba videti ko bi došao pa da svima bude blizu. Napraviti jedan roštilj ( karton roštilj kobasica ) i to je to.
  17. kataran

    MZ Caffe

    Ocu bre da cujem dozivljaje sa puta po jevropi iz prve ruke pa mi je logicno da za to iskoristimo mz okupljanje
  18. kataran

    MZ Caffe

    Sretan put i lep provod !
  19. I ja sam za . Lako ce mo kad ovo sve prodje.
  20. 1.Vuja 2.Skorpija 3.Zverinjak 4.Konstruktor 5.Katanklinger 6.Boban Guga 7.Turbopedja 8.Чика Дуле (ако нађем мотор ) 9.Kataran
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja