Jump to content

Moto Zajednica

Gunđalo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NBGD
  • Motocikl
    Ne vozi više, za sada...

Poslednji posetioci profila

1308 profile views

Gunđalo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Prelepa je, svaka čast! Da te lepo služi!
  2. Elem, pošto mesta nikad dosta, kofer je uvek dobro došao. Kofer se kupi prema želji, potrebi a bogami i prema novčaniku, te kupih K47. Delovao mi je kao dovoljno ubedljiva investicija u dodatni prostor za prtljag što će se kasnije ispostaviti kao odlična investicija. Na žalost, samom kupovinom kofera se ne rešavaju svi problemi, jeste da uz kofer ide ploča ali ne ide i nosač ploče, može se poručiti pa čekati ili zavrnuti rukavi. No kako moja priroda nalaže, opredelio sam se za varijantu 2, dakle zavrni rukave i ... Od kartona napravim šablon po ploči od kofera, naravno uz uputstvo skinuto sa Kappa sajta za Forzu. Distanceri... gde sad to da nađem? Možda bi vodovodna cev od 1/2 cola mogla da "legne"... i bio sam u pravu. Kum je izrezao ploču, po šablonu, od čeličnog lima 1,5 mm i savio ivice kako bi ploča dobila na čvrstini površine. Distancere sam 2x seckao od plastične cevi za vodu (1/2 cola), prvi put po dimenziji sa uputstva, koja mi se nije svidela jer je visina ploče bila, po meni, neukusno visoka, te dođoh do dimenzije od 35mm dužine kao idealne. Kum je zatim iseckao metalnu cev na željenu meru i sve sa pločom "bacio" na plastifikaciju. Prvi put u crnu boju, drugi put na lakiranje. Dodatna investicija su prohrom imbus šrafovi sa upuštenom glavom 8x50. Rezultat: nije kao fabrička ploča ali nije ni loša... Dakle, uz malo volje mnogo se može. Sve to je na kraju ispalo ovako...
  3. Jedan zanimljiv tekst o prethodnom (za neke, aktuelnom modelu). http://www.bikesrepublic.com/featured/honda-nss300-luxo-scoot/
  4. Gunđalo

    MAXI Italija

    Svaka čast! To je duh spartanaca (300ccm) Što bi Njegoš rekao "Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka." a vas dvoje ga zaista imate!
  5. Da podsetim kako izgleda "stara"...
  6. Nema ih mnogo na ulicama i drumovima, u Beogradu možda samo par komada. Moja je kupljena 2016, no evo izašla je nova, redizajnirana, objavljena pre neki dan te ako nekoga zanima simpatično bi bilo i ovde je predstaviti. Dakle, kako sam pročitao, agregat nije menjan, isti je kao na SH 300i i NSS 300 (koju moja malenkost eksploatiše). I to je jedino što nisu promenili na ovom, po meni, vrlo dobrom skuteru. Reči su možda suvišne, slike govore daleko više.
  7. Šmekeru, ako ti se čini da si Rossi, hajde na stazu pa to njemu pokaži, nemoj po gradu.

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. Razer

      Razer

      Na njih si mislio?

       

    3. Disko Nindža

      Disko Nindža

      Sigurno ih obozavaju u selu :D

    4. Pera kameni

      Pera kameni

      Hahaha ovaj lik na gsxr  misli na svoju bezbednost, stavlja covek rukavice.

  8. Svidela mi se izjava. (obrišite ako nije zanimljiva ili za ovde ili...)
  9. http://darexhome.rs/proizvodi/okovi/podizni-sistemi/amortizeri.1211.html Koštao oko 400 dinara, ako se dobro sećam.
  10. Hajde i ovde da se utefterim, više pripadam ovom podforumu nego glavnom pošto vozikam dva "plastikanera". Zovem se Predrag (Peca) Krstić, Novi Beograd, Blok 45. Vozikam X9 Evo, već 4 godine (neko će reći "tek" al' ajd..), prošlog leta pazario i novu Hondu, Forza 300. I tako... gledam u nebo, čekam sunce da parkiram auto i nastavim da vozikam. Pozdrav svima i srećno na drumu (polako sa gasom).
  11. Može biti da je u lonče karburatora dospela prljavština iz goriva, filtera, rezervoara te dolazi do zaglavljivanja igličastog ventila čije otvaranje-zatvaranje reguliše plovak usled čega dolazi do "prelivanja" karburatora gorivom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja