Jump to content

Moto Zajednica

User34

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

265 profile views

User34's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Treba mi vase strucno misljenje ili znanje iz iskustva o rezonantnom auspuhu bullet hrom za 2t 50cc skutere mene zanima za piaggio free,kako utice na masinu,da li je ubrzava i povecava snagu,koliko traju,i kakav zvuk daju?
  2. A kako ti se cini jel pojacava brzinu i snagu motora i kakav zvuk daje?
  3. Zanima me kakvih su kvaliteta rezonantni auspusi koje prave majstori,da li to valja i da li se isplati kupovati ili je tek bacanje para,u pitanju su rezonantni auspusi za 2t skutere..
  4. Zanimam me jedna stvar trenutno na motoru imam fabricki karburator sa onim velikim crnim filterom u kutiji,e sad zamenio bih filter sa kn sportskim modelom i procitao sam da moram da stavim dve nove dizne f75 i f80 sto i nije problem,glavna stvar je to da li je potrebno ponovo stelovati karburator jer je on sad perfektno nastelovan ili sam mogu lepo da zamenim ove delove i stelovanje ostane isto?
  5. Da li je moguce napraviti auspuh koji ce da puca bude mnogo glasan i u najboljem slucaju da baca vatru za skuter piaggio free 50cc,a da pritom lepo izgleda i da li postoji neki majstor koji to moze da napravi?
  6. Video sam da bi dosa do svega toga moram skinuti onu deklu,da li si to nekad skidao,ako jesi da li si skidao i plastike ili si odmah skidao deklu,i sta koristi ti za skidanje varijatora.
  7. Imam problem sa piaggio friem,ja mu dam gas on lepo primi gas,podize obrtaje ali ne ide prosto ili jedva mili ili u opste nece da ide ne znam sto je to mozda do kaisa?
  8. Imam problem sa piaggio friem,ja mu dam gas on lepo primi gas,podize obrtaje ali ne ide prosto ili jedva mili ili u opste nece da ide ne znam sto je to mozda do kaisa?
  9. Imam problem sa piaggio friem,ja mu dam gas on lepo primi gas,podize obrtaje ali ne ide prosto ili jedva mili ili u opste nece da ide ne znam sto je to mozda do kaisa?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja