Jump to content

Moto Zajednica

357_97

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: 357_97

  1. @Niko Gde si pazario kacigu? Po stikerima mi deluje da je negde napolju.
  2. Ja od zimus gledam da je uzmem ali nikako da nadjem u grafici koja mi se svidja, jer su mi malo dosadile bele kacige iako si tada najuocljiviji. Zadnjih 7 dana sam bio u Motolandu i Yamahi (BG i NS) i mogu da ti kazem sledece - N100-5 plus je prestala da se proizvodi i pocece da guraju novu N100-6 koje za sad nema u Srbiji, a razlike su navodno samo kozmeticke. U Yamahi kad sam bio u feb rekose dodji za mesec dana dobicemo novu kolicinu 105ica ali se to nije obistinilo. Stigo im je samo novi N120 flipback. Moja preporuka ako znas velicinu i saru da pogledas napolju na site-ovim kao sto je fc moto, louis, champion helmets... ponekad bude bas dobar popust na kombinaciju velicine i sare. Ja sam jurio overland 035 (belo - plavu) grafiku.
  3. Imamo kod mene u firmi izreku za tako nesto. "Biće, biće! Mitsko biće."
  4. Na meniju je juce bila jos jedna sirena, a gosn Arakis me primi i ljubazno saslusa problem iako sam maxi skuteras Sirena naravno popravljena, jer kako bi drugacije, samo bi malo 'natezanje' za placanje (obojca imali nekomplementarne apoene). Znanja i iskustva ima na pretek, pa me to podseti na sledeci clanak (fokus je na znanju, a ne na iznosu da neko ne protumaci pogresno).
  5. @Alexa90 Zumirah sliku da vidim detalje i je l ovo pise crvenim autolakom na zidu "za motor"?
  6. @drmilan_ Mozes da pustis kontakt od drugara kao privatnu poruku. Pokusavam da pazarim neku IT komponentu koje nema na KP ili nasi ne mogu da naruce od Madjara, mada sam vidjao na Madjarskim site-ovima.
  7. I meni je stigla kazna za tu kameru u Jurija Gagarina kod buvljaka u smeru ka gradu. Vreme, avgust prosle godine oko 7 ujutro, na slici ja sam ko duh, a slika vrh - tablica ispala ostro (ne mozes da kazes - e greska), cak sam prepoznao duks i ranac koji sam to jutro nosio. Brzina bila 79 km/h pa sam samo prosao sa novcanom kaznom, pola iznosa ako platis u roku od 8 dana. Inace kazna je stigla sredinom decembra (~5 meseci kasnije) pa mi je prva pomisao bila da je neka greska u pitanju. Naravno sad kad prolazim tu kolima ili motorom vozim 55 km/h max!
  8. Mene je pre neki dan zaustavio pandur na motoru na skretanju iz Bulevara Nikole Tesle u Tresnjinog cveta (smer ka Zemunu). Pre mene je vec dvojcu zaustavio - Beverly i neki R. Delovalo je da ga interesuje samo da li imam odgovarajucu kategoriju jer nista nije trazio sem vozacke. Na stranu sto je mesto za zaustavljanje krajnje nebezbedno, na prostoru posle semafora, a pre Bulevara (u samoj krivini).
  9. @grafiko Sad me nesto zainteresovalo, ko odredjuje vrednost koeficijenta premiskog stepena: drzava ili osiguravajuce kuce?
  10. Deluju mi ko da su ova sa bear.rs-a
  11. Baciš link do oglasa ako nije problem. Trazio na KP ali ih nisam nasao
  12. @Dejan Mladenovi Gde si pazario te pantalone i koji model je u pitanju (mislim na Icepeak)? Meni bas tako nesto treba, kad krene ovako hladno vreme da se ne smrzavam kad idem na posao.
  13. Moracu i ja da se zapljunem ovde jer sam danas doziveo (po meni) nabolji primer bahatosti i nekulture domacih vozaca. Stojim ti ja tako na semaforu cekajuci da se upali zeleno i sa pola motora presao zaustavnu liniju za moju traku, kad posle nekog vremena vidim da se taksista iza mene nesto uzjogunio - nesto mi se priblizava, i dalje me ne ugrozava, ali ga pratim. To ubrzo prestalo i pali se zeleno svetlo. Po navici gledam levo i desno - kad tamo lik spusta prozor na kolima i doslovce prica - "Jebem ti motoristu, da bog da..." ostatak nisam cuo. Ja palim pravo i ne verujem da neki ljudi toliko bahati mogi da budu. Fora je, da je to jedna traka, koja pred semafor ima odvajanje za desno, ali jelte posto je 'gospodinu' zurilo, kriv mu je sad motorista (a sutra neko drugo). Nikad nece biti do njega!
  14. Sa kog site-a si narucivao? Meni bi trebala postava za N90.
  15. I ja sam samo njih nasao kad sam trazio te reflektujuce trake. Je l moze da se uzme samo par metara? Sad mi palo na pamet da bih mogao da ih stavim i u garazu duz ivica stubova izmedju parking mesta!
  16. Bio i ja prosli cetvrtak kod takvih specijala. Pitali me gde je broj sasije, ja pokazao. Lik je morao 3 (i recima TRI) puta da ide po odgovarjuci srafciger da skine taj jedan sraf. Za neverovati! Onda su oni imali neki problem sa sifrom boje. Posle 5-10min u pomoc dosao neki iskusniji kolega i reko pisi kako je u saobracajnoj i pecatiraj. Popunili one sve uplatnice ali meni tu bilo nesto sumljivo, jos videli da u saobracajnoj nije unet odnos mase i snage, a ti podaci postoje zasebno (ovo je bitno za nastavak price). Vratio se kuci, pita cale gde si bio na tehnickom. Ja rekoh u AMSS kod Doma zdravlja Vracar. On na to - gde god njih prosle godine mu pogresno popunuli uplatnice pa morao da se vraca. Tek stize meni poziv sa nepoznatog fisnog broja iz kraja, eto njih. Kazu mi zaboravili da ti naplatimo tehicki. Ja nemogu da verujem. Ljudima je to primarna stvar (pored onog osiguranja) i oni nemogu to da urade. Jos bez blama rekli da dodjem danas ili tek za 10 jer su spojili praznike. Ko da sam im ja marioneta i da nemam pametnijih posla nego da se natezem sa njima zbog njihovih gresaka. Usput su mi pogresno poponuli uplatnicu za komunalnu taksu (manji iznos od tog stvarnog). Zvao njihovu centralu u Ruzveltovoj da proverim sta su ti pajseri zajebali, da me nebi ovi u SUP-u vratili zbog 210din. A tamo ili zauzeto ili se niko nejvlja. Takodje su me 'castili' i sa uplatnicama za novu saobracajnu, sto sam tek kasnije provalio. Ovo nebi bilo cudno dam im nisam reko da nemam nameru da placam jos jednom novu saobracajnu i da ce mi novu (ako treba) da prave u SUP-u o njihovom trosku! Zena sto je radila na salteru pitala samo sto ti je ovo pecatirano, ja reko zasto, ona: OK, sledeci!
  17. Nisam ga još ljudski ni slikao, pa idu slike sa oglasa. Dok 'gazda' ne položi za A2 dobio je detaljno pranje i pregled kod doktora za motore - Darka Satelisa!
  18. @sashac: Gde si pazario ove dainese farmerke i po kojoj ceni? Isto tako i ova mesh jakna deluje interesantno pa ako znas koji je model u pitanju nebi bilo loše da napišeš.
  19. Samo da se pohvalim da sam u medjuvremenu postao vlasnik jednog lepog Geopolisa 250!
  20. Vec neko vreme pratim forum pa je bio konacno red i da se registrujem. Ja sam Milan iz Beograda. Do sada sam vozio neke (kineske) 50ice ali se nadam da ce se to uskoro promeni (kako zemlja proizvodnje, tako i kubikaza). :-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja