Jump to content

Moto Zajednica

nikola rx

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nikola rx

  • Rođendan 05.08.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vranje
  • Motocikl
    Sprint apollo rx250

nikola rx's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Razmisljao sam o pulseru 125 i 200cm.Pitao par drugova i svi su mi preporucili da ne kupujem zbog bukvalno raspadanja motora.Primer:drug kupio novi pulser,nalepnice sa 500 km otpale,prednje vile propale na 6000km.Za sumu nije nikako jer pocne da greje i na kraju ga je tesko upaliti.Delovi retki za njega i nekvalitetni.Na kraju sam kupio apollo 2009 god i mogu reci da je 100000000x bolji od pulsera.
  2. Ja danas sredio drzace hladnjaka i levi i desni napravio sa unutrasnje strane,od vibracija krenuli da popustaju kineski drzaci.Jel neko ima preporuku oko ulja za masinu i svecice?Ako je neko voljan da pomogne oko saveta,jer ipak neki voze duze apollo od mene.
  3. od cega su tvoji hladnjaci?Mislim od kog modela?Ako hoces da mi kazes naravno
  4. https://www.kupujemprodajem.com/apollo-rx250-31759001-oglas.htm Deki bikeru pitaj ovde.Uglavnom imaju sve,ja sam zvao za par sitnica i imali su.Reci mi od cega su ti hladnjaci?
  5. Za hladnjak ste bili u pravu neka mala rupa je da to ne moze da se otkrije gde.Nmz od kog modela kawasakija se to hvata na apollo.Danas kad sam malo bolje pogledao motor primetio sam dosta nedostataka,osim hladnjaka i amortizera.Dosta toga treba da se promeni na ovom modelu da bi bio motor(lageri u prednjem i zadnjem tocku toliko nekvalitetni da je sacuvaj boze,kineska mala privreda) semerinzi na vilama kao da ih nema.Da li je to samo sa mojim apollom ili i kod vas ima takvih problema nzm,samo znam da mng novca treba da bi stvarno imao motor.
  6. A da li je neko od vas probao xenon ili led svetlo?Kazu da dosta stete i jedna i druga sijalica bonbini(sad nzm koliko je to tacno)? Al moram da priznam da ste vrh,radi ste da pomognete iako se ne znamo.
  7. Ovde u Vranju ne postoji normalna prodavnica koja ima delove za sprint i koja moze da ih naruci.Na internetu imaju delove za sve motore osim za sprint apollo.Sad kad sam poceo da sredjujem to sto je prvi vlasnik unistio,otkrio sam da lageri na zadnjem tocku uopste nisu dobri,moram to da menjam.Ako moze jos neko od vlasnika apolla da kaze koje su jos mane na motoru,da sredim to na vreme.
  8. Kolege bajkeri potrebna mi je vasa pomoc. Kupio sam sprint apollo od prvog vlasnika sa 6000 predjenih km pre nekoliko dana.Odmah sam uocio neke probleme a 2 najveca problema: na cilindru zadnje kocnice otisle gumice(ne stvara pritisak) kaplje mi negde antifriz a nigde se ne vidi gde Gde mogu da nadjem pomenute delove? HVALA unapred
  9. Kolege bajkeri potrebna mi je vasa pomoc. Kupio sam sprint apollo od prvog vlasnika sa 6000 predjenih km pre nekoliko dana.Odmah sam uocio neke probleme a 2 najveca problema: na cilindru zadnje kocnice otisle gumice(ne stvara pritisak) kaplje mi negde antifriz a nigde se ne vidi gde Gde mogu da nadjem pomenute delove? HVALA unapred
  10. Kolege bajkeri potrebna mi je vasa pomoc. Kupio sam sprint apollo od prvog vlasnika sa 6000 predjenih km pre nekoliko dana.Odmah sam uocio neke probleme a 2 najveca problema: na cilindru zadnje kocnice otisle gumice(ne stvara pritisak) kaplje mi negde antifriz a nigde se ne vidi gde Gde mogu da nadjem pomenute delove? HVALA unapred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja