Jump to content

Moto Zajednica

AcidSky

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Ečka
  • Motocikl
    Majesty 250

Poslednji posetioci profila

2892 profile views

AcidSky's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ljudi, treba mi pomoc oko moje majesty, odnosno ako neko ima delove na prodaju Lula karburatora i Saug Majesty 250 2001 5gm
  2. Pozivam sve da posete Grofove u ečki https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/123159-mk-grofovi-ečka/
  3. MK Grofovi Ečka 13.-15. Jul 2018 Pozivaju sve bajkerke i bajkere kao i ljubitelje dobre zabave da nam se pridruže na trećem moto skupu MK "Grofovi" Očekuje vas: Besplatan ulaz, dobra zabava, hrana, piće i dobra muzika uz odlične domačine i sjajan program , šta čovek više da poželi! A zahvaljujući MUP-u i crvenom krstu zrenjanin, očekuje vas i edukativni program o bezbednosti u saobraćaju i sanaciji povreda, sa akcentom na najugroženije učesnike u saobraćaju, odnosno nas bajkere. Dođite i zabavite se, a imamo i obezbeđeni prostor za kampere. detalje i spisak aktivnosti možete pogledati na našoj FB stranici. https://www.facebook.com/events/192110114927856/?active_tab=about VIDIMO SE!!!
  4. Za pocetak pozdrav svim forumasima! Trebaju mi plastike za VFR 750F-K 89', ili komplet ili bocne i plastika sa leve strane kod rezervoara, a i rep bi mi trebao, ako neko ima komplet ili pojedinacno neka se javi da se dogovorimo za cenu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja