Jump to content

Moto Zajednica

Fanđo

Članovi
 • Broj tema i poruka

  333
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

72 Good

O članu Fanđo

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Lokacija
  Čačak

Poslednji posetioci profila

219 profile views
 1. K: Frajlauf Yamaha Virago 535

  Postavljam uslužan oglas za prijatelja: Potreban mu je frajlauf za njegovu Yamahu. Prijatelj mi se zove Laza , iz Valjeva. Broj telefona je +381695858443
 2. Piaggio X9 250/500ie

  Imao sam slične probleme. Vozio sam jednom dugo na rezervi, pa posle nije mogao da upali, prelivalo gorivo, itd. Probajte da izvučete gorivo iz rezervoara- radi probe. Ako je gorivo sa dna mutno i puno žabokrečine, eto problema. Moj moped je kod majstora , rasklopljen, pere se rezervoar, menjaju se creva, pranje karburatora..... Naše pumpe po važećem zakonu moraju da peru rezervoare svakih 10 godina, kako sam negde pročitao. Loše gorivo. To izvučeno gorivo dajte nekome da pere delove itd.
 3. Išao sam kod majstora , sa srednjeg položaja namestio mi na najtvrđe. Odmah sam primetio da je skuter počeo bolje da se ponaša. Nisam još vozio suvozačicu, javljam utiske. Hvala , momci!
 4. MAXI želje, čestitke i pozdrav!

  Vaistinu vaskrse!
 5. Takođe , takvo ponašanje prema motoristima nervira iste, oni umesto da gledaju u put, psuju, kunu po pola minuta i nemaju koncentraciju. Mislim da mi je predlog odličan, a?
 6. Evo predloga za saobraćajce: Uzmete civilne motore, stavite na njih kamere, pa onda izađete na put. Onda za pola sata vožnje magistralom možete da uslikate bar pet slučajeva nasilničke vožnje gde vozači auta maltretiraju motoriste, gurajući ih ka bankini, pretičići u krivini na punoj, jer moraš da se skloniš budali, hteo-ne hteo! A naročito kad te satera udesno pred nepreglednu krivinu, gde je naravno puna linija, jer on realno može da prođe brže od tebe. Vozači auta nas često teraju da vozimo brže nego što treba ili hoćemo. Voziš brže da bi se spasio i da te budala (uglavnom SUV ili neki besan auto) ne pretiče u krivini na punoj. Molim da se obrati pažnja na takve ktetene, i da se budžet puni i njihovim parama, jer ih očigledno imaju.
 7. Modeka

  Ja imam samo pohvale za Modeku: Rukavice odlične- i ja i gospođa, jakna odlična- gospođa, cipele/patike odl.- ja
 8. Problem s gasom

  Brzo da ozdtaviš!
 9. Problem s gasom

  Brzo da ozdtaviš!
 10. MZ TS 250 Custom

  Npr. ovako nešto: photoupload Mislim na izgled blatobrana.
 11. MZ TS 250 Custom

  A šta bi bilo kad bi se spustio prednji blatobran do točka i na njemu bela , uzdužna, štrafta. A možda i preko celog motora uzdužno? Čini mi se da bi dobio na zanimljivosti
 12. Naked (A2)

  Jel to neki novi propis, kao što su izbacili pitanja o kaznama , ili šta?
 13. Naked (A2)

  Samo kW 35Otkad to, ja sam položio prošle godine. Pitajte Jasminka VIR za svaki slučaj.
×