Jump to content

Moto Zajednica

Fanđo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    336
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Čačak

Poslednji posetioci profila

754 profile views

Fanđo's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

78

Reputacija u zajednici

  1. Izgleda samo Aliexpress ili Ebay mogu da pomognu.
  2. Ja sam jedan od tih vozača što se sklone udesno, samo je problem ako motor naiđe otpozadi velikom brzinom u krivini,i izađe iz mrtvog ugla baš kad je najnezgodnije. Iako gledam polovinu vremena u retrovizore, imao sam dve gadne situacije na putu do mora, jednom sam morao da cimnem auto desno da budala prođe i da ne izginemo svi.
  3. https://eapoteka.net/proizvod/clinell-univerzalne-maramice-za-dezinfekciju-200-kom
  4. Naruči negde Clinell vlažne maramice, potraži na netu kod prodavaca medicinskog i stomatološkog materijala, mislim da ih je uvozio Hipokrat ranije. Dobre su , velike, i ubijaju sve gamadi, a ne oštećuju kožu. Dok ne navikneš na novu situaciju i dok ne uspeš da sam ideš u kupatilo
  5. Postavljam uslužan oglas za prijatelja: Potreban mu je frajlauf za njegovu Yamahu. Prijatelj mi se zove Laza , iz Valjeva. Broj telefona je +381695858443
  6. Imao sam slične probleme. Vozio sam jednom dugo na rezervi, pa posle nije mogao da upali, prelivalo gorivo, itd. Probajte da izvučete gorivo iz rezervoara- radi probe. Ako je gorivo sa dna mutno i puno žabokrečine, eto problema. Moj moped je kod majstora , rasklopljen, pere se rezervoar, menjaju se creva, pranje karburatora..... Naše pumpe po važećem zakonu moraju da peru rezervoare svakih 10 godina, kako sam negde pročitao. Loše gorivo. To izvučeno gorivo dajte nekome da pere delove itd.
  7. Išao sam kod majstora , sa srednjeg položaja namestio mi na najtvrđe. Odmah sam primetio da je skuter počeo bolje da se ponaša. Nisam još vozio suvozačicu, javljam utiske. Hvala , momci!
  8. Takođe , takvo ponašanje prema motoristima nervira iste, oni umesto da gledaju u put, psuju, kunu po pola minuta i nemaju koncentraciju. Mislim da mi je predlog odličan, a?
  9. Evo predloga za saobraćajce: Uzmete civilne motore, stavite na njih kamere, pa onda izađete na put. Onda za pola sata vožnje magistralom možete da uslikate bar pet slučajeva nasilničke vožnje gde vozači auta maltretiraju motoriste, gurajući ih ka bankini, pretičići u krivini na punoj, jer moraš da se skloniš budali, hteo-ne hteo! A naročito kad te satera udesno pred nepreglednu krivinu, gde je naravno puna linija, jer on realno može da prođe brže od tebe. Vozači auta nas često teraju da vozimo brže nego što treba ili hoćemo. Voziš brže da bi se spasio i da te budala (uglavnom SUV ili neki besan auto) ne pretiče u krivini na punoj. Molim da se obrati pažnja na takve ktetene, i da se budžet puni i njihovim parama, jer ih očigledno imaju.
  10. Fanđo

    Modeka

    Ja imam samo pohvale za Modeku: Rukavice odlične- i ja i gospođa, jakna odlična- gospođa, cipele/patike odl.- ja
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja