Jump to content

Moto Zajednica

Andric_Ivo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    37
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Andric_Ivo

  • Rođendan 04.04.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krusevac, Beograd
  • Motocikl
    BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636

Poslednji posetioci profila

879 profile views

Andric_Ivo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Zvao sam ih, kazu da do sredine novembra nema track day-a zbog F1. Kasnije ce znati tacne datume. Inace sami sve organizuju i moze da se posalje mail sa zahtevom o detaljnijim informacijama. Svakako devojka je bila ljubazna i odlicno je pricala engleski tako da se moze saznati i preko telefona sve. Na leto da se skupimo i posetimo tu stazu sklopicu im neki mail samo da prodje F1.
  2. Pozdrav kolege, imam pitanje vezano za ovu stazu. Otvorila se opcija da odemo porodicno na letovanje (tri bajkera u porodici) pa smo razmisljali da li da vucemo motore sa sobom i iskoristimo blizinu staze za neki track day. Zanima me da li je neko isao na sazu i da li moze da podeli sa nama neku korisnu informaciju? Ono sto sam mogao preko interneta da vidim je da se daleko vise koristi za auto i formule. Mada se GP vozio od 2005-2007, i kako kazu prekinut je zbog love a ne zbog staze.
  3. Ako ti jos uvek nesto znaci informacija, zadnjih 6 god. spavam u Elpida city hotelu. Elpida City hotel WWW.ELPIDA-HOTEL.GR Noc izlazi oko 23e po osob i ako hoces dorucak +5e. Imaju parking mesto za auto sa prikolicom, mislim da je najblizi stazi. Hotel je odlican. Ne moras da se provlacis kroz grad da bi dosao do njega. A opet vrlo blizu je najbolji giros
  4. Mozes li mi poslati neki kontakt ili naziv kako bih nasao? vidim da ce i ovaj biti dynojet
  5. Pozdrav kolege, kupujem Kawasaki zx6r 2012. i stavio bih quick shifter pa me zanima koja su vasa iskustva i saveti? imam vec jednog 2005. sa dynojet powercomaned-om i qs-om, koji se pokazao dobro, ali je iziskivao povremena stelovanja. U Krusevcu to niko ne radi, makar ne da ja znam, pa mi je to postalo cimanje.
  6. Eto, to su mi korisne informacije koje ce svakako doprineti putovanju. Hvala Po svemu sudeci ni meni nece biti vreme sjajno, ali postoji nesto u meni "nenormalno" te zbog toga nalazim neku dozu uzivanja i u voznji po kisi
  7. Pozdrav drustvo, U ponedeljak krecem za Krakow. Imam jedan dan (znaci bez prenocista, negde od 5h ujutru pa do 21h-22h) da stignem do Krakowa. Kad god sam mogao zaobilazio sam Madjarsku, a severnije nisam ni vozio, tako da imam nula iskustva sto se tice ovog puta. Voleo bih da me neko posavetuje sa rutama koje nema smisla zameniti dosadnim auto-putevima. U povratku imam vise vremena pa cu moci da stanem negde i posvetim se necemu sto vredi. Voljan sam da izvezem auto-put kroz Madjarsku samo da bih sto pre stigao do Slovacke, nesto mi se cini da je zanimljivija.
  8. Pozdrav svima, da li znate mozda da neko u Srbiji servisira zadnji amortizer? U pitanju je GS 1200 2010. godiste, ne znam tacno sta je sa njim, osim da je procureo nakon pada. Elektronika radi. Vec mesecima trazim da kupim drugi (polovan) ali bezuspesno.
  9. Potreban mi je zadnji amortizer za BMW R1200GS 2010. godiste. (ESA) Ne znam da li su isti amortizeri sa starijih/novijih modela, takodje ne znam da li je isti sa GSA. P.s. ovo su slike mog koji je procureo. 0669008161 (ukoliko neko zeli da me kontaktira preko telefona)
  10. hahaha, dobro, i to mi je palo na pamet. Ali vozio sam teneru sa 2 pa nije ovako tresla Filter vazduha, mozda, danas proveravam. Ako neko ima jos neku ideju neka pise, nemam sta da radim ionako.
  11. hvala vam na savetima. sutra bi trebalo da ogreje konacno pa da isporbam ove gume. Put ce biti skup ako gume ne budu lose znaci mi svaki euro da ustedim Nemate mozda ideju zasto trese u niskim obrtajima? Ne znam kako drugacije da objasnim to, meni lici kao da kreces benzincem samo na kvacilo bez gasa pa bi voleo da se ugasi
  12. Svakako cu da ugrabim svaki trenutak da ga vozam do tog puta. Inace motor jer presao 18.000km, kupio sam ga u Cirihu od nekog starijeg gospodina koji je motor, po njegovim recima, koristio samo za Alpe. Tri-cetri dana pre kupovine je prosao njihov tehnicki pregled. Ja sam mu svakako stavio nove plocice. Jedina stvar koja mi je malo cudna je to sto malo drma kad ga vozim u niskim obrtajima trecom cetvrtom itd.. verujem da to nije slicaj sa vasim Tdm-ovima. Ne znam sta moze da bude dizne sam mu oprao u onoj ultrazvucnoj kadici i malo je bolje ali jos uvek se oseti.
  13. Hvala, bolje vas nasao :) Ja sam uvek imao lepo iskustvo sa Metzelerom ali sad bih mozda probao taj Michelin Road 3 ili 4. Vidim da ima 5 ali ne znam da li to ide na Tdm uopste. A sto se tice ovih guma koje su na njemu, ne mogu da kazem da klizaju jer pada kisa vec 5 dana tako da nikako da ga provozam malo bolje. A za dve nedelje idem na put od 3-4000km pa ne smem bas da rizikujem.
  14. Pozdrav svim kolegama, evo vec 15ak dana posedujem tdm900 od toga 10 sam se mlatio sa carinom i ostalim stvarima, tako da ga vozim samo 5 pokusao sam da porcitam sto sam vise mogao ali mnogo toga se ovde pisalo. Na njemu su mi skoro nove gume ali proizvedene 2012. godine. Posto ne znam kad su stavljene kako su cuvane itd. ja bih kupio nove. Moze neka preporuka kolega sa iskustvom?
  15. Kupujem bočne nosace sa koferima za Tdm 900 2004. Ne znam da li na taj model pašu nosači sa novijih TDM-ova. Prednost bih dao Givi v35 bocnim koferima. 0669008161 ukoliko je potrebno ovde me mozete kontaktirati.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja