Jump to content

Moto Zajednica

burnin' tire

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CM125 Custom

burnin' tire's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala puno na savetima, Golube, ovo sto sam rekao za kineza, to je generalno zato sto sam i ja provozao, a i cuo od tih ljudi ciji su motori da su zivi dres, konkretno su u pitanju Sprint Prince i jedan Keeway (ako se tako pise uopste) i nije mi se ni malo dopalo kako je to, hm, napravljeno. Cinjenica je da nemam previse iskustva sa motorima, i to je uglavnom bila tomosova i to malo kineske game, a ova hondica mi je zapala za oko, sto zbog izgleda, sto zbog te starije 125cc masine za koju sam cuo da je nepoderiv. Markoizkule, hvala na savetima, razumem to sto hoces da mi kazes da je kinez u podsvesti kanta za razvaljivanje, i ti je jedan od razlogo zbog kojih ih ne gotivim, ali hvala, u svakom slucaju.
  2. Zdravo ljudi, nov sam ovde, i nadam se da cu u skorije vreme uspeti da polozim za A1 i da kupim sebi masinu. Kinez, naravno, ne dolazi u obzir, pa bih Vas molio da mi kazete nesto o Hondi CM 125 Custom iz 1993. godine, kako se motor pokazao, da li je dobar za pocetnike sa svojom snagom od oko 12 ks, i vredi li platiti 1K evra za tu spravu, stanje je vise nego fino, uvezen je iz CH. Hvala unapred.
  3. Bolje Vas nasao hehe Hvala na upozorenju, izvinjavam se
  4. Zdravo ljudi, nov sam ovde, i nadam se da cu u skorije vreme uspeti da polozim za A1 i da kupim sebi masinu. Kinez, naravno, ne dolazi u obzir, pa bih Vas molio da mi kazete nesto o Hondi CM 125 Custom iz 1993. godine, kako se motor pokazao, da li je dobar za pocetnike sa svojom snagom od oko 12 ks, i vredi li platiti 1K evra za tau spravu, stanje je vise nego fino, uvezen je iz CH. Hvala Vam puno, nadam se da cemo se druziti i da cu uskoro postati legitimno bajker
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja