Jump to content

Moto Zajednica

lesidente

Članovi
  • Broj tema i poruka

    148
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: lesidente

  1. Ma kakv vizir,ja sam kupio puigov,namestio i smorio se,em motor bude ruzan,em nema svrhu...iz mog iskustva bacanje novca i gubljenje vremena.
  2. Moraces da krenes redom,prvo proveri relej alnasera,ako on ne valja nema ni verglanja. To sto ne vergla je ne vezano za losu kompresiju,a taj problem sa kompresijom je malo cupav,los diktung glavle,lose karike,ili pak nesto trece,to je malo kompleksnija stvar,msm za neko ga ko zna sta radi je laca ali za lajika je misaona imenica...nadam se da sam pomogao,da bar krenes u pravom pravcu
  3. https://youtube.com/shorts/RWvQxqAKAJM?feature=share Predpostavljam da misli na cbr600 f3
  4. Koliko sam ja cuo taj od cbr 900 je opcija,mislim da je njegova ugradnja moguca,mora da ima neki forum gde je neko to radio zbog poboljasnja perfomansi,ipak je taj od cbr-a poptpuno podesiv.
  5. Pa zar nema mogucnost reparacije orginalnog amortizera? Koji su siptimi?
  6. Pa eto,rdja je problem...prvo rdju resavaj,inace ces imati konstantno problem sa karbom.
  7. Pa trebalo bi da je izvadis napolje,ako je zapekla tako neces moci da je ocistis Treba ti ravni sravciger koliko se secam,srednjih dimenzija,i lako se odvija,osim ako nije zapekla ili je sjeban nvoj,ili ostevena glava dizne sto je jako cest slucaj nazalost.... Imas li rdje u rezervaru?
  8. Nisam siguran,ali sobzirom da nece da radi na leru mn lici da imas problem sa karburatorom,mozda je mala dizna zapusena,pa zato ne radi na leru. Ja bih prvo detaljno ocistio karb,pa probao.
  9. Fali mu goriva,siromasna smesa,imas mnogo vazduha...prekontrolisi kuciste filtera vazduha,mozda te zeza menbrana u karbu,moze svasta da bude. Je l puca na uapuh u voznji kad naglo oduzmes gas?
  10. Nista ne dirati karb,samo zapusti rupe na izduvu i na kucistu filtera vazduha l to je to.
  11. Mana,tanak limcic unutra,i izgoriio od verlih gasova. Taj ventil sluzi da vazduh iz filtera za vazduh gura u izuduv i tako sagoreva nesagorelo gorivo,tipicna ekoloska stvar. Generalno euro norma samo.
  12. Mozes i bez toga...to se i mn desilo na pulseru kad je imao 12k na satu. Ja sam to izbacio i gas.
  13. Ja sam na farbickim lancanicima,to mi je ok. A ti hoces duze brzine?
  14. Jbg,ja vozim 900,i imam samo reci hvale,ubrzanje odlicno,snage dovolino,povozna,laka za voznju. Zvuk fantastican,pouzdana masina,nije bila bas udobna,sediste je bilo tvrdo i klizavao,ali to sam resio prepravkom i dosta je bolje sad. Glavna mana je vetar,na vecim brzinama ubija,ali to se i ocekuje. Za 600 nzm iz iskustva,samo znam da je cenjen motor,i pouzdan,kazu da ima snage,ali mora da se zavrti malo,jbg ipak je 600cc.
  15. Sipaj r4000rs...od toga mu bolje ne treba. Ja dok sam imao Pulsera sipao sam iskljucivo motul 5100 10w40 i nikad problem nisam ima,lep rad,lepo sallta,ne trosi ga. Al i sa Iponom neces pogresiti.
  16. Taman posla,ne zameram na odgovoru,nema ljutnje. Pozdrav
  17. Je l pase taj nosac kofera za hornet 900? Ako pase ja sam zinteresovan,naravno ako hoces posebno da prodas.
  18. I ja sam cuo za Motorex da je vrh,al ovde kod mn niko nema na stanju i jbg...
  19. E vidis a ja nisam namerno sipao Ipon zbog menjaca bas...kad sam kupio motor, sipao Ipon R4000 10w40,i sve je bilo ok,na pocetku sezone sam ponovo sipao isto ulje istu gradaciju i nisam bio zadovoljan konkretno sa menjacem. Posle 500km sam ga zamenio sa Motul 7100 10w40 i menjac je opet kako treba. E sad,nista mi nije jasno,al dobro...
  20. Pa generalno ako nije trosio Motul nece ni Ipon,to su bar moja iskustva,kad trosi on trosi sta god da sipas. U Suzukija sta god da sam sipao on je bio zedan,dok sa Hondom nemam tih problema.
  21. Ja sam zbog toga radio sediste,previse nabija na rezervoar...i to me je opasno nerviralo. Elem,koje ulje sipate u hornete i koju gradaciju? Ja sam sipao Motul 7100 10w40 i cini mi se kao da ovim paklenim vrucinama je malo menjac tvrdji. Samo u pri saltanju iz prve u drugu. A tokom nocne voznje,kad zahladni radi perfektno,kao u sir ulazi.
  22. Ja sam mog horneta kupio kod njega,i nema greske. Korektan je skroz i ima dosta motora,i svi su korektni.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja