Jump to content

Moto Zajednica

Lunja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    139
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Lunja

  • Rođendan 26.01.1962.

Contact Methods

  • AIM
    slobodannovakovic@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda rd 04, Vespa px 200e

Poslednji posetioci profila

1119 profile views

Lunja's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

80

Reputacija u zajednici

  1. Kad se ima dobra ponuda onda nema razmisljanja
  2. Pozvati direktno vlasnika oko detalja i cene za kofer. Zoran - Kiza 063/7761-881
  3. Oglas za drugara koji nema dovoljno postova. Za više informacija kontaktirati vlasnika Zoran - Kiza 063-7761-881
  4. Prodajem za afriku : sve novo i neupotrebljavano, ručica kvačila 10e, ručica kočnice 10e, platine benzinske pumpe 30e, membrane karburatora 2kom 95e, lanac bregaste 2kom 120e, sajla + bulžir za sauh 70e, sajla + bulžir za gas 40e, sajla + bulžir za kvačilo 30e, kilometar sajla + bulžir 30e, kožne moto čizme br11 130e i polovan ispravan cdi 150e. Sve navedeno je za model RD04. Ne znam da li odgovara za druge modele. info 063/229-262
  5. Lunja

    Kaciga AGV

    Na prodaju nova AGV kaciga, kupljena u Dainese radnji u Bolonji. Cena 280e. Kontakt Mura 063/616-276
  6. Žao mi je, rado bi se prijavio ali mi termin ne odgovara. Mađari ne znaju da je treći dan posle druženja Đurđevdan a slavu treba spremiti.
  7. Tačno je da je kanjon Tare drugi na svetu po dubini posle Velikog kanjona u Koloradu, ali sa tačnom najvećom dubinom od 1333 metra i sa dužinom od 60 kilometara.
  8. Ajde kume nastavi. Samo si zagolicao. Jes da znam priču i iskustva ali slike dopunjuju svu tu lepotu pa ih očekujem u što većem broju.
  9. Srećom pa niko ne vodi taštu motorom na takve destinacije.
  10. markone88/ Kolega, bez brige. Pitanje ti je bilo sasvim na mestu. Tražio si odgovore od iskusnijih i starijih kolega. Dobio si i ovakve i onakve. Ja ću ti moj post od malopre samo dopuniti ličnim iskustvom. Kreni slobodno i odvozaj Jadransku magistralu slobodno i što više je koristi u starom izvornom obliku bez novog puta, auto puta tamo gde ga ima. Obala je prelepa i ima šta da se vidi i uživa ako nećeš samo da protrčiš. U zavisnosti od raspoloživog vremena i pravca ako ideš od juga ka severu možeš obići i slapove Krke kod Šibenika i onda preko Zadra i Starigrada na Tribanj putem ka Karlobagu i Senju. Put za uživanje. I ne obaziri se na ovde pojedine provokatore što gutaju slova pri pisanju i što im je pisana reč brža od misli i mozga.
  11. Za normalne nema nigde problema ko ih ne traži a na one druge može se naleteti svuda kako tamo tako i u svojoj zemlji.
  12. Ovo gore napisano potvrđujem i ja. Prošle nedelje sam odvozio celu magistralu od Dubrovnika do Pule i Medulina i nigde nikakav problem nije bio ni na putu ni u restoranima ni prodavnicama.
  13. Mašta može da radi svašta. A ćevapi dobri po meni i u Travniku kod Harija.
  14. Ha, ha. Pravo pitanje. A da prvo kupi motor pa onda može i u Mongoliju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja