Jump to content

Moto Zajednica

Cenejac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    novi sad
  • Motocikl
    YAMAHA xj600N

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Cenejac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav imam pitanje u vezi ovog motora da mi date neki savet jel vredi cemu bio bih vam zahvalan http://www.polovniautomobili.com/motori/11631970/suzuki-gs-500-e
  2. Upravu ste u potpunosti hvla vam ako bude pazara javicu vam
  3. hvala ti zvao sam i rekao mi je covek da su gume za zamenu i prednja viljuska treba da se sredi tj ulje i semerinzi ostalo je okej nismo bas blizu ima 200km tj 400km treba ubiti i ne vodi se na njega vodi se na coveka iz uzica kaze da prepis nije problem sad ne znam ako idem da ga gledam ja cu ga kupiti to sigurno al reko mozda je bio neciji pre pa reko da nema neku skrivenu manu ili slicno al na slikama izgleda okej i msm da je farban no nego jel zna neko otprilike kolko izadje porez i prepis za njega ?
  4. pozdrav momci imam jedno pitanje sto se tice gpz-a hocu da pazarim pa da mi neko kaze jel mozda zna motor iz oglasa i jel motor u okej stanju za ove pare https://www.polovniautomobili.com/motori/11676005/kawasaki-gpz-500-s hvala upanred
  5. Cenejac

    Yamaha xj6N

    Hvala na odgovoru odlucio sam da nadjem drugi top i ostavim fabricki pricao sam jos sa par ljudi i svi kazu da je bolje da ako mogu da nadjem topove da je to najbolje resenje i tako ce i biti.. jel neko zna kolko ulja tacno treba sipati vidim svi sipaju 10 40 jel bi mogao motul ? samo mi kolicina treba kolko stane l?
  6. Cenejac

    Yamaha xj6N

    ahaa lepo bas izgleda odranjen auspuh, a i motor ) videcu sta cu jos za auspuh nasao sam oba topa za 70e pritom da kaze da se vidi malo rdja na njima i ti sad kazes da za 20e odradio i top mislim da bih nasao za 50e i da bi bio miran..
  7. Cenejac

    Yamaha xj6N

    nije lose izgledala jel si joj ti menjao lanac i lancanike ili si je tako kupio?
  8. Cenejac

    Yamaha xj6N

    Evo kontaktirao sam roberta preko maila nazalost covek vise ne radi to evo sta mi je odgovorio "Postovani Nemanja. XJ 600n N sam radio vec vise puta montirao dva auspuha ,ali mi komsija bio tu i pomogao mi oko montaze i izrade grane. On vec pre par godina naso svoj posao radi stalno ,a ja sam ostao u radionici u invalidskim kolicima. Neke modele auspuhe grane na koju sam imao kalup znam da uradim jos .ali Vama neznam pomoci nazalost. Preradu sabirne grane 2 > 1 na XJ 600 nikad nisam radio ,verovatno moze da se uradi kvalitetno i lepo da ne iden na racun rezima rada agregata Yamahe. Kako sam pretrazio na internetu ima kompletne izduve sa jednim auspuhom, a da ostane i srednji nogar za to nisam nasao informaciju. Pitajte Darka iz Maglica ili Dragon Ada oni su na nogama i mogu da rade ispod motora i da Vam daju kalkulaciju za auspuh i prepravku. Hvala Vam za Poverenje i Zelim Vam Sretnu i Uspesnu Novu 2016 Godinu. Sa Postovanjem Robert" stvarno po ovom odgovoru ljubazan covek poslao mi je sliku cak kako je u radionici i sedi u kolicima i jos po nesto radi svaka mu cast!
  9. Cenejac

    Yamaha xj6N

    moze moze bas me zanima kako je izgledao pre
  10. Cenejac

    Yamaha xj6N

    Hvala druze ako nesto zatreba tu smo.. sta mislis za auspuh jel bolje da vijam 2 topa ili da se prepravi na jedan sta bi bilo bolje i jeftinije?
  11. Cenejac

    Yamaha xj6N

    Evo sve sam sad procitao da odgovorim dao sam liberty i dao sam decku jos 300e ja mislim da je to do nekle ispao dobar posao, jako mi je drago sto sam upoznao bivseg vlasnika. Za dihtung ja mislim da cu kupiti nov mislim da mi je to bolje evo i pitanja. Jel problem to sam da zamenim ili da odnesem kod nekog majstora u ns alata imam znanja imam onog osnovnog ali ako je nesto komplikovano ipak bi prepustio nekom strucnijem to je isto pitanje i za lanac i lancanike jel ima neka specijalna metoda zamene ili je klasicno ? Gume ce terati jos ovu sezonu i zamena mislim da je malo uska nazad 130ka ? za sad mi ostaje za prvo registracija pa lancanici lanac pa polako sve ostalo.. jel neko zna kolko je otprilike stelovanje tih karburatora i ko je majstor za njih u ns ?
  12. Cenejac

    Yamaha xj6N

    EE ovako drugarii danas sam pazario ovaj motor uu zameni za piaggio liberty i moja neka doplata, nije registrovan 94 godiste na satu 50000 sto se kaze pravi pocetnici motor, a ja sam taj ovo mi je prvi ozbiljniji motor ii mislim da cu se navozati sa njim. vodi se na 37 kw ima ulaganja jedan top je istrulio aa vidim da je i drugi poceo zadnji lancanik ja pod hitno za zamenu ii malo mi frisuje ulje na dekli od kvacila kolko sam primetio ee sad mene zanima jel ima neko da mi predlozi sta sa tim mislim da je dihtung ali mozda gresim ne znam stvarno ii jel mi moze neko reci gde bih mogao naci zadnji lancanik?
  13. Cenejac

    Honda cb450s

    Hvala vam svima odustao sam kad se bolje pogledam motor nije los ali sto kazete delovi i 88 godiste matoro je to jos ja sa 19godina mislim da mi ne stoji9 ovako nesto, nista idemo dalje sa potragom nacice se nesto sigurno hvala jos jednom )
  14. Cenejac

    Honda cb450s

    jel neko zna kolka bi morala da bude komprasija odprilike ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja