Jump to content

Moto Zajednica

Никола

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Београд
  • Motocikl
    S2R 1000

Poslednji posetioci profila

266 profile views

Никола's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. и ја прошао данас док је вршен увиђај, хтео да сликам, али ме било срамота да туђу несрећу сликам. ауто и мотор разлупани да се смрзнеш... јбг, људи, чувајте се.
  2. Давно беше та 2003. али је зид и те како завршио посао. Алтернатива њему су били скутери који су мање занимљиви за вожњу, а и били су нешто скупљи. 'талијански ендуро од 50 кубика је тад коштао Бога оца Прве сезоне, пошто сам имао 13 година, ЗиД је вожен је по атарима села, а следеће сам почео активно по граду. Док смо били у основној, једном годишње нас водили на школско такмичење у велики град, Београд па ето прилике да се сваке године купи Tutto Moto. Мислим да је тај 'талијански часопис највише крив за запаљеност за Ducati. ЗИД-50, јесте "Пилот"... купљен у Нишауту, за 45 600 рсд, још памтим цену из излога.
  3. После дуго бирања одабрах један мотор и после дуго цимања и провере техничке исправности договорили смо куповину. Кад смо стигли до фазе прављења купопродајног уговора, агенција која је требала да заврши пренос код пореске ме је обавестила да постоји проблем у царинској декларацији. На царинској декларацији је на месту броја мотора уписан je број неког одливка који постоји на мотору али није број мотора. Мотор је проверен у овлашћеном Дукати сервису Burnout и тврде да нема никаквих проблема што се тиче легалности. Плаћена је такса за исправку царинске декларације и чека се да царина у Новом Саду изда исправну царинску декларацију. Како читам на нету, а и у шпедицији која посредује између мене и царине су ми рекли да царина може да да нека два одговора... то ми је прилично непрецизно објашњено.... Рок царине да одговори је месец дана Ако неко зна где треба да идем, кога да јурим, како да убрзам цео поступак молим да ме посаветује. Негде на нету сам нашао да има смисла трежити вештачење у 29. новембра и да се са тим може регистровати. Хвала п.с. Ако сам на погрешном месту поставио тему, извињавам се.
  4. Поздрав свима, ја сам Никола из Београда. Овај форум пратим већ доста дуго, могу рећи да сам прочитао већи део и одушевљен сам бројем нормалних људи у свету мотоцикала. Људи, заиста ми је драго што сам на вас наишао. Што се тиче мог искуства са мотоциклима, имам 15-ак 'иљада на не тако познатом ЗИД-50, који сам возио од 13. до 17. године. Но, како је од моје 17. године прошло већ десетак година, може се рећи да сам прилично почетник али са јаком жељом да опет возим мотор. Управо сам положио за А и тренутно ,,јурим" један Монстер.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja