Jump to content

Moto Zajednica

Ken03000

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Zenica
  • Motocikl
    Malaguti

Ken03000's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da si pito za husqvarna mogo bi ti nes rec oko njeg (jest da je nevezano hahahha ) Ja nebi uzo myb nikad crossa,sportaka ili neku drugu 125icu sa zracnim hladenjem sem choppera vece kubikaze,to mi je nekako nesigurno imo sam skuter 70ccm i cesto sam ga pregrijavao.Jebeno ruzan osjecaj je cekanje dok se ohladi i kurblanje dok je dosta zagrijan..Najbolje ti je da odes probac motor odvezes nekom majstoru ili povedes nekog ko se razumije oko toga bolje njemu dat nesto kesa nego da poslije se hvatas za glavu..Ne znam je li ti moj odg sta pomogo.jbg LP !
  2. Vozio sam ja malo prosle godine Mita,ali malo tako da se ni ne sjecam oko udobnosti.A htjela je fino povuc na malo obrtaja,i cuo sam da hoce bas povuc kad im skoce obrtaji,ali da tane hoce i da popuca masina kad ga potjeras i drzis gas neko vrijeme...A raptora sam samo vidio po netu..I da,ako neko zna kako se krecu cijene za dijelove Mita,cuo sam da su klipovi oko 150eura :O ? Evo slika raptora http://i.imgur.com/R0gYPdx.jpgRaptor mi jest malo ljepsi,ali zvuk kod mita je nevjerovatano predobar.
  3. Pozz svima,zanima me sta vi mislite o mitu i raptoru,da li su im iste masine.I kako se ponasaju u voznji..Ima li ko iskustva s njima ? Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja