Jump to content

Moto Zajednica

bojanbl

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Banja Luka
  • Motocikl
    Jawa 350 1980.

bojanbl's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Drugariii potrebni papiri za Jawu 350... Poželjno BiH papiri...a ako neko zna kako prebaciti YU papire na BiH,neka javi
  2. i ja imao slične probleme sa gt 80!!! odvezao majstoru....naštelao platine, u krabu sredio kuršlus koji je bio i sad radi nego jel karb baca gorivo???
  3. bojanbl

    Braćo pomoć!

    ma nema paknova, anker-ploča je loša... sad, original ploča je 75evra,pakne još 25, oprugice po 5...nemam toliko, jel mogu uzeti točak od drugog bajka (takođe 16 inča,jel je ovaj toliki) sa komplet dobošem? ili točak od 18 inča?
  4. bojanbl

    Braćo pomoć!

    sređen motor,karb,struja... problemi sa zadnjom kočnicom!! nikakva je,nema pakni,anker-plata loša.. mogu li to staviti od nekog drugog motora???
  5. Konačno sređen motor,problem sa paljennjem, karburator i signalizacija!!! pali kao mina, na dodir!! samo....zadnja kočnica ne postoji treba mi anker-plata sa elementima (pakne,oprugice...) može li se umesto nje (originalne) staviti od nekog drugog bajka?
  6. bojanbl

    Braćo pomoć!

    ne znam šta bi još moglo biti, kad je u mašini sve ispravno i novo...kad uspem gorivo u cilindar, onda upali odmah,i posle toga radi...ali ovako jebemga nikako! kao da karb uopšte gorivo ne baca u motor!
  7. bojanbl

    Braćo pomoć!

    jebiga, cilindar bio napukao dole na kraju, karike otišle....
  8. bojanbl

    Braćo pomoć!

    e pa ljudi evo mene motor bio kod majstora...sredio struju, zamenio sve kablove, uradjena generalka (novi klip,karike...) ali karburator ko mrtav!!! opet ovako radi: upalim ga jedvaaa..onda ga vozam i sve ok, pali i sledeće jutro bez problema...ali čim stoji par dana a ne palim ga,onda je takva muka za upaliti!!! sad ja našao karburator mikuni 22mm, kaže lik "vakuumski čok"..koji je to kurac? na šta ga spajam? đe ba to da povežem i kako?
  9. bojanbl

    Braćo pomoć!

    fala braćo na savetima...danas ga pakujem i šaljem mehaničaru,pa neka ga on opravlja uglavnom za sezonu mora biti sređen.... do sada sam mu promenio komplet elektroinstalaciju, far,migavce ( stavio ledovke, sa novim relejem),zamenio kočiona klješta za zadnju kočnicu...još ovo da sredim i kao nov je!!!
  10. bojanbl

    Braćo pomoć!

    ovako: povučem čok, i posle sekunde on se sam vrati na polazno mesto...dakle uopšte ne ostaje povučen
  11. bojanbl

    Braćo pomoć!

    Ma šta bi? Ništa, bili praznici,nisam stigao ni otići do garaže Videću mehaničara ovih dana da naleti, neka on pogleda taj karb
  12. bojanbl

    Braćo pomoć!

    dakle ovako: ako u karbu iole ima nekog "falš" vazduha-mašina neće upaliti?? mene brine to što hladan toliko teško pali da već izgubim živce, a kad je vruć onda stvarno kresne ko mina...
  13. bojanbl

    Braćo pomoć!

    Ovako: suzuki gt 80, star bar 30 ljeta ne pali kad je hladan, ni na kurblu ni na guranje kad ga nekako upalim i vozam, posle toga pali ko mina. svećica baca varnicu, dakle to je isključeno sauh...povučem ga,probam kurblati,sauh se sam vrati u OFF... da nije sauh crko? ili karb? kad je vruć, ide ko munja, nema gde ne izvuče, nisu mu karike umrle...
  14. maznuo....našao na otpadu da ne veruješ!!!! nego jedno pitanjce: imam probleme sa migavcima, zna li iko kako da povežem akumulator sa njima ( aku-relej- pa gde onda- pa migavci?)??
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja