Jump to content

Moto Zajednica

bokic1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    65
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu bokic1

  • Rođendan 19.04.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd
  • Motocikl
    Gpz 500s-Cbr 600f

Poslednji posetioci profila

570 profile views

bokic1's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozz.Kako najlakše da zamenim svećice a da ne skidam rezervoar. Dajte neki predlog? Hvala.
  2. Meni se desilo odjednom da radi na 500 obrtaja.Sve normalno radi na leru i kada dajem gas,obrtomer radi. Znači radio je na 1200,a sada na 500 obr. Šta bi moglo da bude?
  3. Meni na cbr f2 obrtomer pokazuje 500 obrtomera na leru,a radilo je normalno na 1200.(stvara lažnu sliku).Skala normalno pokazuje kako dajem gas. Znači samo na leru je 500obrtaja,umesto 1200 kako je i bilo. Akumulator je nešto lošiji.
  4. Meni se desilo odjednom da radi na 500 obrtaja.Sve normalno radi na leru i kada dajem gas,obrtomer radi. Znači radio je na 1200,a sada na 500 obr. Šta bi moglo da bude?
  5. Pozdrav.Tek sada sam primetio zbog čega mi temperatura ide skroz do crvenog podeoka,i ode skroz do kraja. kada ugasim svetla,temperatura odnosno skala mi padne na dve trećine (malo vise od pola).Samo da napomenem imam ugradjen xsenon.Ventilator radi i imam antifriz u sistemu.
  6. Pozdrav.Tek sada sam primetio zbog čega mi temperatura ide skroz do crvenog podeoka. kada ugasim svetla,temperatura odnosno skala mi padne dosta ispod crvenog polja.Samo da napomenem imam ugradjen xsenon. Šta raditi? Ima vode u sistemu(antifriz) ventilator radi.
  7. Da ne zaboravim ima vode u sistemu(antifriz) i radi mi ventilator.
  8. Pozdrav.Tek sada sam primetio zbog čega mi temperatura ide skroz do crvenog podeoka. kada ugasim svetla,temperatura odnosno skala mi padne dosta ispod crvenog polja.Samo da napomenem imam ugradjen xsenon. Šta raditi?
  9. Da li je neko možda radio produženi vizir za f2.I ako neko ima neku sliku neka stavi,čisto da vidim.I vaša iskustva sa tim.Hvala
  10. Pozdrav drugari.Meni se dešava da skala temperature ode skroz blizu crvene zone,a ventilator radi.Šta uraditi,ili je to normalno. Malo me zabrinjava
  11. Pozdrav drugari.Meni se dešava da skala temperature ode skroz blizu crvene zone,a ventilator radi.Šta uraditi,ili je to normalno. Malo me zabrinjava.
  12. 1. 1994 god. 2.Kupio sam ga pre dve nedelje i provozao ga oko 50 km. 3.Dopada mi se izgled,položaj sedenja,sigurnost na putu,kočnice dobre,stim da ja ne jurcam. Menjač odličan,motor super radi.Sedište dobro.Pre honde sam vozio Gpz 500s,honda mi je dosta okretnija. Cajgeri i one lampice su dosta pregledne,retrovizori pregledni.Svetla odlična,kupio sam je sa ksenon. 4.Moglo bi da bude bolje npr.sedište da se skida na ključ,a ne na ona dva šrafa,a pri tom moraš i plastike da skidaš. Da ima merač benzina.Što je i kolega napisao španer koji se čuje. 5. Moj utisak za ovih 50km kolkko sam prešao odličan motor.Koliko sam se raspitao delova ima,i nije skup za odrzavanje.
  13. bokic1

    Pitanje CBR F3

    Pozdrav.Jedno pitanje,oseća mi se benzin na f2.Kada mi stoji u garaži,čim otvorim vrata tačno se oseti benzin.Šta bi to moglo da bude? Gledao sam nigde ne curi.
  14. bokic1

    honda cbr600f2

    Jel moze da se sipa sintetičko ulje 10-40w?
  15. Jel može sintetičko ulje 10-40w da se sipa u F2?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja