Jump to content

Moto Zajednica

yorda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: yorda

  1. Možda najbolja trka u poslednjih nekoliko sezona sigurno. Izgledalo je kao da ih Markez pušta do poslednja 3 kruga, i posle im je objasnio ko je glavni. 

    Šteta što je smeće od čoveka, ali kapa mu dole kako vozi. 

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 1
  2. Da li neko ima VIP člansku karticu u Xmoto, ko je voljan da pozajmi da preko nje dobijem popust, pošto uopšte nije mali. :) Voleo bih da uzmem rukavice uskoro, pa ako se nađe neko - častim piće!

    Pozdrav!

  3. Pre 2 sati, hard_rock je napisao:

    k6 vs k7 samo kolor sema.

    k8:
    Revised chassis, new exhaust system, tweaked and remapped fuel injection system and new paint schemes.
     

    ABC mode i još neke stvarčice. Za njega ima dosta info-a na internetu, ali za ova dva gore, jako slabo :) Hvala ti na odgovoru!

  4. Pozdrav svima, 

    Da li neko dobre volje i slobodnog vremena može da mi objasni razlike izmedju Suzuki GSX-R K6 i K7, takođe i K8.

    Koliko sam čitao na netu, K6 i K7 se razlikuju samo po boji? Da li je to jedina razlika? Dok K8 ima dosta poboljšanja, kao i sam vizual motora sa prednjim nosem.

    Hvala najlepše!

    • Podržavam 1
  5. Poštovani bio bih zahvalan za neke odgovore ako znate!

    1. Da li se nešto menjalo u zakonu ili je isti način polaganja i dan danas(ili se očekuje neka promena zakona pa da požurim(to mislim zbog cene)) za A kategoriju?
    2. Pošto imam B kategoriju već 7god. želeo bih da odradim 20 časova koliko je već i potrebno, i za to mi koliko vremena treba(koliko su česti časovi, da li mogu svaki dan, drugi, peti)? I da li je moguć dvočas? 
    3. I ako odradim tih 20 časova, koliko meni ti časovi važe? Pošto ide zima, i ne znam, zbog obaveza ne stignem da polažem(ili ne daj Bože padnem, koliko traju ti časovi i samo medicinsko uverenje?

    Dosta stvari sam našao na forumu, ali za ova pitanja sam izgleda preskočio ili nisu napisana.

    Hvala najlepeše unapred!

  6. Pozdrav ljudi,

    Pitanje za Instruktora, imam B kategoriju koju sam dobio 2010, a plastificiranu vozačku 2011, i na njoj piše da imam AM kategoriju do 2022. godine. Sada imam 23. god. i sledeće godine u aprilu punim 24 i planiram odma da polažem za A kategoriju, pa s' toga  da li možete da mi kažete koliki će mi biti trošak ukupno za tu igrariju, znači koliko testova, koliko vožnji moram da odradim/odvozam i šta sve polažem? 

    Hvala unapred!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja