Jump to content

Moto Zajednica

yorda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Hornet 900

Poslednji posetioci profila

603 profile views

yorda's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Dobrodošao! A2 definitivno. Što veće to bolje.
  2. Možda najbolja trka u poslednjih nekoliko sezona sigurno. Izgledalo je kao da ih Markez pušta do poslednja 3 kruga, i posle im je objasnio ko je glavni. Šteta što je smeće od čoveka, ali kapa mu dole kako vozi.
  3. Ja bih se kao novopečeni bajker, i iskusan vozač automobila složio sa Filipom skroz
  4. Da li neko ima VIP člansku karticu u Xmoto, ko je voljan da pozajmi da preko nje dobijem popust, pošto uopšte nije mali. Voleo bih da uzmem rukavice uskoro, pa ako se nađe neko - častim piće! Pozdrav!
  5. Da li mislite da je Hornet relativno mali motor za nekog ko je visok 187cm? Imam neke predrasude oko veličine motora Sent from my LG-H820 using Tapatalk
  6. Hvala najlepše! Mislio sam malo pre škole svakako da vežbam
  7. Ljudi da li znate negde online testove koji nisu zastareli i na kojima mogu da vežbam za A kategoriju?
  8. yorda

    GSXR K6 vs K7 vs K8

    Hvala ti najlepše na odgovoru. Da, mislio sam na 600-750cc
  9. yorda

    GSXR K6 vs K7 vs K8

    ABC mode i još neke stvarčice. Za njega ima dosta info-a na internetu, ali za ova dva gore, jako slabo Hvala ti na odgovoru!
  10. Pozdrav svima, Da li neko dobre volje i slobodnog vremena može da mi objasni razlike izmedju Suzuki GSX-R K6 i K7, takođe i K8. Koliko sam čitao na netu, K6 i K7 se razlikuju samo po boji? Da li je to jedina razlika? Dok K8 ima dosta poboljšanja, kao i sam vizual motora sa prednjim nosem. Hvala najlepše!
  11. Hvala najlepše na odgovoru. Zahvaljujem! Jasminko, da li znate koliko važe časovi iz auto škole po završetku tih 20 časova? Dešava se da često nisam kod kuće, pa možda mi se poprilično odloži izlazak na vožnju tj. samo polaganje. I koja je cena 20 časova u vašoj auto školi? Veliki pozdrav!
  12. Poštovani bio bih zahvalan za neke odgovore ako znate! 1. Da li se nešto menjalo u zakonu ili je isti način polaganja i dan danas(ili se očekuje neka promena zakona pa da požurim(to mislim zbog cene)) za A kategoriju? 2. Pošto imam B kategoriju već 7god. želeo bih da odradim 20 časova koliko je već i potrebno, i za to mi koliko vremena treba(koliko su česti časovi, da li mogu svaki dan, drugi, peti)? I da li je moguć dvočas? 3. I ako odradim tih 20 časova, koliko meni ti časovi važe? Pošto ide zima, i ne znam, zbog obaveza ne stignem da polažem(ili ne daj Bože padnem, koliko traju ti časovi i samo medicinsko uverenje? Dosta stvari sam našao na forumu, ali za ova pitanja sam izgleda preskočio ili nisu napisana. Hvala najlepeše unapred!
  13. Pozdrav ljudi, Pitanje za Instruktora, imam B kategoriju koju sam dobio 2010, a plastificiranu vozačku 2011, i na njoj piše da imam AM kategoriju do 2022. godine. Sada imam 23. god. i sledeće godine u aprilu punim 24 i planiram odma da polažem za A kategoriju, pa s' toga da li možete da mi kažete koliki će mi biti trošak ukupno za tu igrariju, znači koliko testova, koliko vožnji moram da odradim/odvozam i šta sve polažem? Hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja