Jump to content

Moto Zajednica

Vule Gilera

Članovi
  • Broj tema i poruka

    303
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Vule Gilera

  1. ...nakon lepix km zasluženo uživanje u pogledu
  2. Mini izlet tri amigosa Ns- tri cesme-mackov kamen- manastir sv. Nikolaja- BB - Mitrovac na Tari
  3. Ima oznaku 2CT power pure, po gaznom delu tvrdja smesa a sa ivica meksa!
  4. Na nexusu sam imao Michelin dvokomponentnu i bila je vrh probao i Dunlop i nije bilo lose
  5. Dobro dosao, cestitke na izabranom modelu i da te dobro sluzi sa mnogo bezbednih km. Sto se tice delova a vidim da si iz Bg tu ti je moto klinika najbolja za delove a imas oh i u Ns motoroom!
  6. Nedelja, prelep dan za mali izlet ! Kao klinac koji je cesto provodio skolski raspust pored reke Drine uvek me nekako vuce na tu stranu pa tako i odabrah kratku voznjicu u tom pravcu. Zgrabih opremu sa police, palim zver i u drustvu dva drugara spustamo se do pomenute reke na jutarnju kaficu i uzivamo u pogledu.Nakon ispijene jutarnje kafice opijeni prirodnim lepotama i zelenilom odlucismo da sve to pogledamo malo sa vise nadmorske visine i penjemo se na nekih otprilike 700 metara nm do Guceva i tu zastaje dah. Pogled je fenomenalan, dosta bajkera smo sreli sto dokazuje da je to jedna od omiljenih ruta nasih kolega! Ocarani prirodom i pogledom resili smo da i tu nesto prezalogajimo Izbor je pao na telecu corbu i juneci sac , te da bi se to lepo sve svarilo, za setnju posle rucka odabrasmo mesto Trsic i obilazak rodne kuce Vuka Karadzica, sve preporuke, ambijent odlican i poucan te opustajuci! Eeee...sada kada je hrana lepo nalegla put pod noge i to kakav!!! Naravno rec je o cuvenoj ruti LO-VA i ostrenju gumezane bas mnogo (da se sač nerazlije po unutrasnjosti kacige) ali dovoljno za uzivanje! Popodnevna kafica u prelepom Valjevu i polako nazad preko ŠA za NS i prelepih 380km, lica nasmejsna, baterije napunjene na max te se sad lakse krece u sutrasnju novu radnu nedelju!
  7. Landa sonda je pravila problem kod mene, dizna je nalivala previse goriva pa je gorivo spaljivano u samom izduvu koji se usijao. Isto sam pomislio da je zagusen katalizator ali je problem bio u lsnda sondi!
  8. https://www.facebook.com/groups/222733990679/permalink/10160117974395680/
  9. Javi se kada si na Detelini da napravimo krug, juce i danas prelepo za voznju do Tise
  10. Hvala ti sto si podelio ovo iskustvo sa nama, cisto da imamo info i o cenama delova i ceni rada majstora, vremenskom intervalu zamene pojedinih potrosnih komponenti. Sto se tice tehnickog prolazio sam sa Akrapovicem bez problema ista varijanta, radnik na teh.pregledu je bajker! Nedavno sam radio zamenu ulja, filtera ulja, malog lezaja na osovini na kojoj je varijator, kaisa, pregled i kontrola antifriza, ulja u kocnicama, lanca i lancanika i kocionih plocica! Cena je bila oko 20.000 din nemogu se sad tacno setiti. Ulje Eni 5w40, filter Hiflo, kais Piaggio, lezaj originalni i naknadno kupljenje zadnje kocione plocice Lukas sinter 2500 din koje tek treba da zamenim. Sve preporuke za Djuntu radio sam servis prednje viljuske sve pohvale za coveka!
  11. Prelepo. Samo nastavi, taj deo Srbije je prelep i drago mi je sto si to podelio sa nama
  12. Da, da..top destinacija za obilazak jos ako dodas jezero provala uzivancija!
  13. Kakvi su prvi utisci za Dunlop gumeze?
  14. Sta se to dimi od Leskovac jel se pale gume ili....
  15. Vruca i friska roba sto bi mi lala rekao: "skidaj gumu lalo, skidaj gumu lalo...diicu vrelu gumu dirat jedva vruc lebac diram"! Nek je sa srecom i uzdravlju se mnogo km navozao, za mene je bitno da je gumeza nova i samo gaas..
  16. Bravo Dado, eeee... tako se to radi
  17. Ma ti si sve zakuvao, koji si ocin i pitao za gumezekupi prve koje nadjes i gas pa da se vozamo bitno da je nova
  18. Aiii...opusteno ljudiajmo mi u neku voznju da trosimo te gume nebitno kako, kad se vozi Ostrovica?!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja