Jump to content

Moto Zajednica

NebojsaZemun

Članovi
  • Broj tema i poruka

    86
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: NebojsaZemun

  1. Пао је после дуже времена,док је дошао на ред један leatherman super tool 300, Између осталог због овог писанија у овој теми. Дал је хир или потреба видећемо,али да је добар добар је!
  2. Где је омв пумпа да потражим и ја Жоту неки дан...
  3. ...Оса 100 посто...
  4. Стара школа! Бог да му душу прости.
  5. Џаба Ведрана,мора да почне од римског папе па редом,дође клекне где су поклали и убили милион у име кршћанске цркве па онда полако даље...иначе оста деци мржња бадава магистрала.
  6. Купио сам и ја на истом месту неке панталоне арми и неки џемпер нису лоши,мој коментар је био на опис производа односно ове јакне на њихом сајту,јакна од ламинираног горо текса са водонепропустљивошћу од 20000 као мото опрему имају само врхунски брендови и кошта буквално пд 900-1500 е. Ево баш сам скоро гледао ова два адвоката што иду на пут од 25000км,има и на форуму,носе неку сличну причу даинезе,јакна 1300 а панталоне 700 е па ти види...а ја исто имам неко одело из барела 50е је било и мени врши посао...а и нисам неки путник баш обично планирам па путујем по лепом времену колко је то могуће.
  7. Ова шатро горотекс полиција британска курац палац је обична флуоресцентна најлонска врећа...ламинирани горотекс од 10 е нема ни да се крагна обе најлончине направи...а кишно одело само по себи и није и неправи се од горо текса!
  8. ...а само један пар правих бркова међу вама колко видим...препознаће се сам
  9. а лепо ми мајка говорила да идем у адвокате Срећан пут момци.
  10. Стао на ваљке,предња кочница задња кочница неколико фотографија пре тога и километража и седео пола сата са њима и наглабао о дневнополитичким темама и ћао. Ништа слајдери кофер,носачи бочних,ауспух. Кажу где је овде број мотора,ја реко немам појма Друга регистрација и зелени картон све заједно 25200.Одприлике сам и мислио да ће тако бити упркос свему
  11. Alpinestars sp-8,па ћемо да видимо,једна вожња од 150 км ношене кад кочим смета ми мало протектор на зглобу одозго на десној остало је по мери без грешке...ваљда ће да се разгазе мало ил ће на добош.
  12. У првом мом посту у овој теми сам поставио једну лепу историјску фотографију где грађани Сплита благословено са радошћу и поносом дочекују славну победничку Српску војску под командом краља Петра 1...и тако даље да не цитирам.Ту исту плочу су разбили синови тих истих људи који су у међувремену променили веру а неки и националност,а онда су им унуци и праунуци радили оно пре неки дан са оним ватерполистима...прескочићу СВЕ између јел није тема.Све је директно било везано са гостопримством Сплита и Јадранском магистралом.А када је била усташка упадица да "нису ни видели рупе док су бежали"или како већ,објавио сам слику транспарента са неког догађаја који са дозом хумора објашњава у приличној мери са пар речи доста тога о чему су томови књига написани па и све од Сплита 1918 и магистрале до данас. Иначе рођен сам у Земуну а пореклом су ми сви из Ивањице,тако да мој нико није никад није бежао тако да се ту нисам нашао прозваним лично уопште. И да,боксовао сам у Загребу и улаѕио у ринг уз Марш на Дрину,ал сам се и овде тукао са десет људи у Скадарлији зато што су хтели да малтретирају двоје Хрвата који су били наши гости два дана овде.Иначе био сам и у Пули пре пар година и тренирао са Мирком Филиповићем ЦРО ЦАП-ом и то је човек који је Хрват а не усташа и људина у сваком погледу. Ал немој те приче Миле провучеш усташко просеравање па после усташе,четници партизани,има свуда будала сви смо исти,националисти и тако те приче.Нисмо исти јер неки имају историју у којој немају чега да се стиде и увек смо били на супротним странама па и данас.Има Јован Дучић једну лепу песму која баш све објашњава.А магистрала ко магистрала...Здраво био и да платиш пиво у Пули.
  13. Сад ће је окривити јер је причала о пици уместо да ћути и вози џипа...
  14. Брате тако си ово описао да је мени жао али буквално као да се знамо. Заиста је важна највише глава на раменима и није то само прича реда ради него сурова истина ,знам што из свог што из којечијег искуства из окружења. Слава Богу што си жив и здрав, биће мотора само док је нас. Свако добро и здраво био!
  15. Јебига, ти би двапут да нађеш пластику а ја ниједном...
  16. За мојих 4 год на скутеру и мотору данас од Смедерева до Београда поготово други део пута најгора и најружнија деоница по свему...убедљиво.
  17. Преко Раље и Младеновца за Смедерево па назад за Мунзе...И да,пронашао сам клупицу коју сам одавно овде видео у кратким вожњама...
  18. Ал Никола Јокић ко цео мото гп за сезону заради...мало и више
  19. Добра идеја,права мото гурманска
  20. Hayabusu 2008+. Само ми мало фрка са 650 на 1300,ал видео сам један леп црни са три кофера...прави туринг мотор
  21. Не дамо им Мојковац да виде,и да Јосип цар пред њима иде!
  22. Провозао га јуче до Гарашког језера...мало ли је?А да ...и жену сам водио...
  23. Можда ти ово помогне да одлучиш
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja