Jump to content

Moto Zajednica

Mikie36

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Mikie36

  1. Sledece nedelje najavili 14C Ako neko bude hteo ovu zastitu, najpovoljnije sam nasao kod grka, izrada je super i lako se montira. 130e plus troskovi dostave. Jedino sto cu skratiti navoje da ne vire, inox su srafovi svi tako da nema rdjanja..
  2. Evo ga u pravom izdanju kako je kupljen. Ono je slika od prethodnog vlasnika. 2021. Godiste, nepunih 7.000km na satu. Od opreme stikeri , maglenke, kofer i nosac, tank torbica i ostatak je standarno za XT verziju. Plan je Akrapovic da se stavi, Puig vizir i zastita na ralici za filter ulja. Bocni koferi ako bude potrebe, mada ne verujem. Uglavnom za sve imam neku zamerku, za ovaj motor nemam ni jednu. Sve sto ce se staviti je +. Prvi utisci-prezadovoljan! Kaciga je od prethodnog vlasnika.
  3. Vidim da ce biti bezobrazna ponuda ili nov Srecna nova godina takodje svima, vidimo se na putu na prolece
  4. Kako se trenutno krecu cene novog? Nisam video nigde cenovnik na netu..? Posle praznika definitivno odlucujem, kad pogledam u Kamenici motor i stavim na papir obe varijante
  5. Sve vise lici da ce mi ovo biti sledeci motor. Otici cu da pogledam nov, i jojin je na oglasima, pa mozda i to bude opcija.
  6. Kupujem Akrapovic, Yoshimura ili neki slican oval auspuh za CBR1000RR 06-07.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja