Jump to content

Moto Zajednica

ZZule

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    TDM 900

Poslednji posetioci profila

557 profile views

ZZule's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Dobar dan svima,imam kle 2007 god imao je blazi pad gde je ostecena dekla vodene pumpe koja je zlatno zute boje i poluga nozne kocnice.Zamolio bih vas ako neko zna gde mogu nabaviti delove za motor,ima delova za stariji model ali ja nisam nasao za 2007 godiste.hvala unapred.
  2. da mehanicki su podeseni i uradjena je vakumetrija.
  3. Pozdrav svima,imam problem sa kawasakijem kle 2006 god.Problem je taj da kada se vozi i naglo da gas pocinje da trokira i nekako da stuca kao da uzima poslednju kap goriva,a normalno ima goriva i tako to traje 2-3 sec i proguta tu knedlu i u narednoj brzini ista prica,nema pravila kad se to desava hoce tako da stuca i u malim i u velikim obrtajima i uglavnom kada se naglo da gas,desava se i kada lagano dajem gas ali ne toliko cesto.Pored toga hoce jos i ponekad da se ugasi u voznji a kada se ugasi tesko upali a kada upali ne drzi ler.Sta to moze biti, ako je neko imao slicno iskustvo napisite bice od velike pomoci. Na motoru je odradjeno sledece i ista prica -ocisceni su karburatori -nov filter vazduha -nove svecice -ulje u motoru i filter ulja Motor ima na satu pravih 14 000 km ,mazen je i pazen ,nije akan niti se neko izivljavao nad njim bas naprotiv ,vozen je lagano sa uzivanjem ,prosle godine sam presao sa njim 6000km najnormalnije sve je bilo super.
  4. ZZule

    KLE registracija

    Pozdrav svi kolegama cisto jedna informacija mozda ce nekome znaciti danas sam registrovao kle 500, 2006 god komepletna registracija sa nalepnicom,tablicom,saobracajnom ,itd ...iznosi 16250 dinara.
  5. Pazario sam preko kp iz kraljeva prodavnica motocross team trw lucas -ov korman iste je sirine kao i fabrici nije ista takozvana dubina,ali, sve je to u redu hvala vam na ponudama i savetima pozdrav.
  6. Kupujem kormam ili takozvan guvernal, upravljac kako ga vec ko zove za kawasaki kle 500, 06 god . Motor mi je pao pa se malo pokrivio sadasnji korman pa bih ga zamenio novim, sadasnji je 22 mm i cini mi se 80 cm ,gde mogu kupiti novi korman najpribliznijih dimenzija fabrickom, moze cak malo i veci ali nikako manji, ako imate neki savet ili preporuku u vezi kormana kazite bice od pomoci hvala pozz.
  7. Trenutno nisam u mogucnosti da vam postavim sliku potrosene gume ,ali cim mi se bude ukazala prilika slika cu.Hvala svim kolegama koji su pomogli oko izbora guma,kad pazarim javlja sta sam uzeo hvala pozz.
  8. Drage moje kolege potrebno mi je vase misljenje pri kupovini guma,za kawasakija kle.Dakle potrebne su mi gume koje nece koliko toliko da se brzo trose,kao na primer dunlop trailmax presao sam 5000 km i vec je za menjanje.Veci deo puta bih vozio po asvaltu, ali opet da mogu malo i da skrenem sa puta neki blazi off road.Na sta treba obratiti paznju pri kupovini i koju gumu bih ste vi stavili da ste na mom mestu, hvala pozz,.
  9. jel moze neka slika cisto da vidim ,i ako moze kontak telefon .
  10. Kupujem prednji levi migavac za kawasaki kle 500 , 2006 god moze i polovan samo da je u dobrom stanju.
  11. ZZule

    KLE 2006 koje ulje

    Jedno pitanje u vezi paknova,imam prednje pakne kyoto s1004a dobijene na poklon pa ne znam da li da ih stavljam jer sam procitao da su polu metalne tj da li ce da mi ostete disk,ako nisu dobre kazite koje jesu koje ne skripe ne stete toliko disku ,i koje bi ste preporucili zadnje pakne.Hvala.
  12. Kolege pomagajte ne znam vise sta da radim i koga da slusam,resio sam da sipam u mog kle 2006 god. sa predjenih 8000km motorex ulje,zasto motorex zato sto sam se naslusao raznih prica o uljima tj neki kazu ako sipam bardal navodno hoce da ga trosi,ako sipam ipone navodno je tvrdji menjac i trza pri kretanju,motul kazu ne valja loseg je kvaliteta ulje kao ulje tj losa marka,comp 4 kazu ne ide u kawasaki kle.Trenutno u motoru imam motul ulje koje u masini stoji oko dve godine sa njim je predjeno 2000 km znaci motor nije bio carinjen pa sam ga po nekad provozao kroz obliznje ulice i gde nema policije.Motor sam sada carinio i u sledecoj sezoni ce se aktivno voziti pa sam hteo da mu zamenim ulje dakle koje konkreto ulje da sipam marke motorex,ili neko jos kvalitetnije ako ima tipa castrol i tome slicno,kazem da se ne razumem u ulja samo zelim za mog ljubimca sto kvalitetnije ulje i ne bih zeleo pogresno da me shvatite i u odgovorima da vidim razna prebacivanja i prepucavanja dakle konkretan odgovor to i to ulje sipaj u tvoj motor provereno sto posto Pozdrav za sve bajkere
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja