Jump to content

Moto Zajednica

delimba

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: delimba

  1. preporuka da znate da neko prodaje svoju, koju je vozio i odrzavao.
  2. pozdrav ljudi, razmisljam o kupovini integre. ima li neko neku preporuku?
  3. mislim da je SV 500-tinak eura jeftiniji.
  4. kakva su iskustva sa novijim Sv-ovima? nisam ih nesto primetio po Novom Sadu i okolini?
  5. jesi li ih porucio iz louisa ili si bio licno? interesuje me zbog velicine? ja planiram da kupujem,mozda bas i takve.
  6. Ja sam uzeo dve gume,pisao sam par postova ranije. Drugar isao samnom. Jednu je radio fakturu na njega a drugu na mene. Ukupno sam platio 135€. Zadnja je isla sama na fakturu a prednja je isla sa plocicama za kola koje sam mu ostavio u radnji u B.Palanci .
  7. dobro razmisli sta uzimas. male kubikaze ces brzo prerasti pa ti onda ide prodaja,cimanje. 500-600 cc bi ti bila ok mera . po meni Hard rock ti je dao lep izbor.
  8. mislim da je bolje ici na bogojevo,preko backog petrovca i odzaka...
  9. Pozdrav ljudi,pazario sam Michelin pilot power za 135€ set 120/70-17+160/60-17 kod Barbarica u Iloku. Platio toliko,covek mi dao papire za pdv koje sam overio na granicnom prelazu i ostavio mu u B.Palanci. Vredi li razmisljati o polovnim?
  10. Pozdrav ljudi,pazario sam Michelin pilot power za 135€ set 120/70-17+160/60-17 kod Barbarica u Iloku. Platio toliko,covek mi dao papire za pdv koje sam overio na granicnom prelazu i ostavio mu u B.Palanci.
  11. ja sam se juce u vrbasu raspitivao za parcijalnu registraciju. ne moze to jos uvek da se uradi. za sad ostaje cela godina
  12. massetehnic tj sprint scooters ix novog sada je uvozio motorre iz kine,medju kojima je i Daytona 350cc. firma je izgorela pre dve tri godine tako da ih sad niko ne uvozi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja