Jump to content

Moto Zajednica

WEST 014

Članovi
  • Broj tema i poruka

    49
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    XT 600E

Poslednji posetioci profila

326 profile views

WEST 014's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. WEST 014

    Kupujem KTM

    I ja volim pedanteriju, ali lik je preterao. Taj motor je da se tera ne da se gleda...
  2. WEST 014

    Kupujem KTM

    http://www.polovniautomobili.com/motori/8180241/ktm-lc4-640-duke-2 Sta mislite?
  3. WEST 014

    Kupujem KTM

    Nisam jos definitivno prelomio sta bih od motora uzeo, ali recimo ima li neko da prodaje lc4 640? Moze i neispravan, bitno da je sto vise u originalnom stanju, da nije farban krpljen varen i slicno. God od 2000 pa na gore. I da se vodi na prodavca.
  4. Ovaj lik sa uba dovozi iz ch, lepo mu izgledaju motori, sad treba otici i videti. Ako bih ulazio u neku pricu oko kupovine izmerio bih kompresiju. Ima li problema sa ovim v-tec sistemom, ima li nekog odrzavanja i slicno. Zanima me sve
  5. Da li je mnogo 80 000 za vfr. I na sta bi trebao da obratim paznju pri kupovini. Konkretno ovaj primerak mi je najblizi. Prodao sam danas xt, i odusevljen sam izgledom honde. Pre neki dan sam seo na jednu, kao da sam se rodio na njoj, tako sam se osecao. Nisam je vozio ali bih isao ovu sivu da vidim i da probam. Svaka pomoc dobrodosla. http://www.polovniautomobili.com/motori/8366685/honda-vfr-800-abs
  6. Ove sezone uradio: Ispravio vile od udesa u gradu kod pere Moto Line. Promenjeno ulje u vilama i semerinzi. Promenjen disk i plocica prednji. Stavljen UFO blatobran. Zamenjeno ulje i filter vazduha i ulja. Nastelovani ventili, ociscen karburator (ono sto je pravilo problem, difuzori ili sta je vec ) Ociscen rezervoar, popravljena slavina. Ispeskaren korman, rucke, tegovi, nogostopi i copava, nozica menjaca i kocnice i sve pocinkovano i plastificirano. Ofarban rezervoar u ral 5002 boju. Ofarbana maska u belo. Stavljene nalepnice na rez i masku i prelakirane. Sve PPG od materijala korisceno. Stavljeni novi retrovizori od TDM-a, Pro taper rucke i stitnik kormana. Mozda ima jos nesto nmg da se setim Merak u voznji nema cenu. :-)
  7. image upload Mind maznuo sam ti foru sa nalepnicama.
  8. imagur Danas malo do brane rovni. Vreme non stop varljivo nikako da odemo malo dalje...
  9. Zanima me moze li se podici malo zadnji kraj na xt. Nije mi mala, visok sam 186, ali bih voleo da je visa pozadi za par cm.
  10. Zamenjena je gumica izmedju difuzora i glave valjda. Ako sam dobro razumeo.Ne razumem se u tu tematiku.
  11. Malo mi je sad doslo iz dupeta u glavu, jer sam ja u samom pocetku hteo nesto tipa Husqvarna, KTM, mozda i Husaberg, pogotovu sa matorim svedjanima pitanje je kako bi se snalazio za delove, jer nema stvari koja se nece pokvariti, a opet za xt ima delova, a neki su jeftini, neki ne. Tako da cu dobro da se navozam sa ovim, da naucim prvo da teram posto sam postao bajker pod stare dane(28god) , a onda dobro da razmislim sta ce biti sledeci motor. Po recima majstora xt je odlican motor, napravljen da traje, mozda malo ogranicen sa snagom, to jest nece da skace ko jarac na gasu kao ta Husqvarna ali ce dobro da sluzi bez nekih vecih problema. Pogledali smo i ulje nakon 1000 km, nema potrosnje, sto je opet dobro.
  12. pitacu ga sutra, a vrlo moguce i da je clan pa cita sve ovo
  13. Ne znam ni sam. Uglavnom bitno da magare opet melje. Samo ako me ne bude opet zezao ima da ga namunjim da dubi. Iservisiran je dobro sad, od kocnica, guma, viljuski, ventila itd. Samo da me ne zeza ovako da ne znam sta mu je. Planiram da se posvetim estetici malo. To je moj resor. Za mehaniku sam tezak duduk. Sto se tice voznje tu pomalo ucim..
  14. Motor popravljen. Posle ciscenja i stelovanja karburatora. Zamenjen i neki difuzor. Po majstoru sve je po malo uticalo na takvo ponasanje. Od karburatora, ventila, prljavstine, prevezivanih kontakata, problema na samom situ i slavini valjda itd.. Uglavnom sve je pretreseno i ostaje da uzmem sutra i da ga vozim. Nadam se da je to kraj misterija i da cu sad jedno vreme samo terati magare. Hvala svima na pomoci i predlozima. Uzdravlje.
  15. Stavljen nov pre jedno 2 nedelje Hiflo. Stari bio fabricki, pitanje i da li je menjan ikad...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja