Jump to content

Moto Zajednica

Stefan045

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Stefan045

  1. Pozdrav,da ne otvaram novu temu, hocu da uzmem Mischelin ac10 zadnju za yamahu dt 125, e sad dvoumim se koju dimenziju da uzmem 120/90 ili 110/100 r18 sta mi predlazete
  2. Hvala kolega, i ja imam slicno razmisljamje. A sto se tice ts a, cuo sam da je odlican motor, on mi se najvise svidja i najpre bih njega uzeo ali je problem sto ih ima bas malo na oglasima, a i to sto naleti ima jaku cenu
  3. Da li je moguce da niko nema iskustva sa ovim motorima?
  4. Pozdrav, hocu da kupim motor 95% za offroad. Dvoumim se izmedju yamahe dt i kawasaki kmx, ja sam vise za dt ali i tu se dvoumim da li stariji model 125 lc ili noviju 125r. Procitao sam dosta tema o ovim motorina ali i dalje ne mogu da se odlucim. Dakle ko ima iskustva neka pise, sto se tice masine, vesanja i svega ostalog. Hvala svima u napred pozdrav
  5. Kako si zadovoljan sa yamahom, kako te sluzi. Jesi li imao nekih kvarova do sada?
  6. Poznaje li neko ovaj motor? http://www.polovniautomobili.com/motori/8694150/yamaha-tt Kako vam se cini?
  7. Samo da prodam skuter i bacam se u razgledanje
  8. Hvala, stvarno lepi motori, planiram jedan da uzmem u narednom periodu. Bitno mi je da moze malo van puta posto planiram malo i po planini da idem ali ne uz sume i potoke, nego sumskim putevima i lovadama znaci nista preterano zahtevno. Najbotnije mi je da je pouzdan.
  9. Kako ti se ponasa van asfalta, kuda vozis van asfalta?
  10. Na taj noviji (deltabox) sam i mislio
  11. A da li tdr moze da posluzi za neki blazi off road ( sumski putevi ), i da li on ima istu masinu kao dt?
  12. Po svemu do sada napisanom najblizi sam dt,ts, i kmx. Aco vidim ti imas kmx kakvo ti je iskustvo sa njim?
  13. Razumem narovno da motor treba lepo odrzavati, ali na ovom lybertiju sta god je dotrajalo to bivsi vlasnik nije menjao nego je samo nesto krpljeno i budzeno i to dovede do jos vecih kvarova kasnije. Sada bilo kojim motor kada budem isao da gledam obavezno cu povesti i nekog ko se dobro razume u te masine. Sto se tice off voznje ne planiram toliko blato i pesak nego vise voznja po makadamu, sumskim putevima i terenu koji nije previse zahtevan.
  14. Razmislajo sam ja i kinezima tipa pulser i keeway speed posto sam citao da su dobri motori, ali sa njima ne mogu u off road kao sa sendom, gledao same neke klipove po jutjubu kako senda ide van puta i zadovoljan sam sa onim sto sam video. Trenutno imam liberty 125 skuter i kakve sam srece kadsam ga kupovao mislim da goreg nisam mogao da nadjem na oglasima, znaci taj motor mi je pokidao zivce. Problemi su krenuli mesec dva posle kupovine, da neduzim puno sta se sve kvarilo,ali uglavnom ja sam pola masine morao da menjam (klip, karike, neke lezajeve, i jos 100 nekih stvari) i karburator sam morao drugi da kupim(polovan) jer je dizna nesto bila razbusivana pa nesto nije moglo nemam ni ja pojma, zatim membranu sam servisirao i tu sam pukao sve ukupno oko 350e, i opet danas stalno nesto zeza, te svecica te se rasteluje karburator znaci poludeo sam sa tim motorom i jos uvek ludim, sad sam ga koliko toliko sredio i prodajem ga. U nekoliko momenata malo je falilo da ga izlupam koliko me je nervirao. E sad znate u kakvoj sam situaciji, hocu nesto sto je mladje i nije preterano skupo za odrzavanje, zbog toga mi se senda svidela, znam ja da dt ide za sve pare ali ako opet ubodem neki krs ja bih opet pukao bar 150e na popravke tako da mi se on ne uzima.
  15. A da li moze isti cilindar vise puta da se hilznuje, i koliko od prilike kosta full generalna za dt, znaci klip, karike, lezaj u radilici i sta jos sve ide sa nekim srednje kvalitetnim delovima?
  16. E upravo to me odbija od dt, jer njih niko ne mazi u voznji, nego to je motor koji hoce gas i svi ga teraju do daske tako da je solidan primerak tesko naci. Sto se tice ts, kmx ista situacija. A od ostalih endura negde do 1000-1200e jedino naidjoh na sendu i dr 50, ali senda je jaca. Znate li vi neki enduro do 1000-1200e da valja sem dr, ts, kmx?
  17. Imam A1 kategoriju, da hocu neki enduro sa kojim mogu ponekad da vozim i off road. Samo mi je malo frka oko dt-a jer to je motor koji je star 15-20 god pa lako moze da se naleti na neku izakanu masinu. Koliko odprilike kosta full generalna za dt 125?
  18. Hvala, razmisljam i o yamahi dt 125 oko 2000 god. ali ne znam ni sam sta mi je bolje, za yamahu je verovatno skuplje odrzavanje, znam da trosi vise ali zato ide mnogo bolje. Posto imate radionicu verovatno ste se susretali i sa dt 125, sta mislite o njoj. I senda i yamaha su oko 1000e.
  19. A da li moze da se koristi za neki laganiji off road?
  20. Mislim da na novijim sendama nije taj am agregat nego neki drugi ne znam sad tacno kako se zove (ovde na forumu sam negde procitao). Posto imate radionicu i bavite se time sta mislite o kitovanim sendama, nasao sam nekoliko na oglasima sa 80 ccm kitom, da li je to dobro, jel ne opterecuje motor i slicno? Vidim da ste iz valjeva ja sam iz mionice. Poz
  21. Ima li neko iskustva sa ovim motorom, da li je pouzdan i tako neke osnovne stvari. Delova ima dosta na kp. Takodje ako ima neki slican enduro/cros u slicnoj kategotiji ( do 125ccm) da je dobar slobodno preporucite, negde do 1000e. Gledao sam i yamahu dt 125, ts, kmx ali oni su dosta stariji pa mi se ne uzimaju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja