Jump to content

Moto Zajednica

Čarapan_93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Čarapan_93

  • Rođendan 04.01.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kruševac
  • Motocikl
    Yamaha XV750 Virago

Čarapan_93's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. E pa to je to. Hvala. Verovatno je zaključano.
  2. Znam da je to "zvanje", ali ne znam kako da to "zvanje" promenim. Evo već treći dan butam po podešavanjima i ne mogu da nađem gde se to zvanje menja. Kad odem na Display name, onda mi ponudi da promenim ovo Čarapan_93; Kad odem na Promeni potpis, onda mi ponudi da napišem nešto u prozoru sličnom ovom koji je i kada pišem odgovore ili pitanja. Mislim ne znam da li sam ja tunjav, ali ja to ne mogu da nađem.
  3. Ljudi znam da nije vezano za predstavljanje, ali moram negde da postavim pitanje vezano za profil. Kako da promenim ono što mi piše na profilu "U prolazu"? Strašno me nervira to, jer nisam bre ovde u prolazu...
  4. Ipak sam na kraju našao Dunlop-ove gume... Prednja: 100/90 - 19 D404 Zadnja: 140/90 - 15 D404 Ono što me sada zanima je kako da najlakše utvrdim da li mogu da stavim zadnju gumu 150/90 - 15? Po nekim katalozima piše da Yamaha Virago 750 može da nosi i 150-icu, ali ja bih da ipak to nekako potvrdim. Ima li neko neki savet kako da to saznam? Malo sam se raspitivao, mada niko mi nije dao konkretan odgovor. Uglavnom su mi govorili da sve zavisi od felne.
  5. Hvala na informacijama i savetima. Mislim da ću početi da guglam po netu Heidenau gume. Trenutno su na motoru Metzelerke, ali su istrošene. Htedoh ja da stavim Metzeler opet, ali iskreno, mnogo mi je to novca.. Hvala vam još jednom...
  6. Moram da promenim gume na Yamahi xv 750 Virago, koju tek od skoro vozim, međutim dolazim u situaciju gde mogu da biram između nekih guma "FULL BORE" (Neka Američka marka, meni nepoznata) koje su relativno jeftine i u setu koštaju oko 135e ili izdvojiti dobrih 320e i staviti "METZELLER". Molim iskusnije bajkere za savet. Svaki drugi predlog je dobrodošao. Hvala unapred.
  7. Zdravo narode, moje ime je Dušan. Iz Kruševca sam, '93 godište, vozim od svoje 16-te godine. Vozim Yamahu XV 750 Virago.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja