Jump to content

Moto Zajednica

Drekavac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ritopek
  • Motocikl
    ZZR 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Drekavac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Moglo je i prostije (čitaj lakše), davno beše.Možda nekom pomogne.
  2. hahahahaha A ja se žalim na kapljicu ulja.... Ovaj baja ima problem i to sa novom pumpom.Definitivno ima nekog pritiska tu.
  3. Pogledaću ovih dana da vidim šta imaju. Hvala na informaciji.
  4. Gledam u tu rupicu pomoću ogledala, lokacija nemože biti druga kad gledam kako se pojavljuje ulje dok turiram. Osovina kao staklo, ležajevi bez imalo lufta i gumica zamenjena na telu(o-ring).
  5. E ovako. Zzr600 "92. D model, a problem, curka ulje na vodenoj pumpi(na onoj rupici).Rešim ja to da saniram pošto mi mehanika nije strana a i počelo da me nervira.Nakon rasturanja pumpe ustanovim da se uljni semering ispekao i tvrd kao kamen i kao da je malo ispao iz ležišta. U Leštanima neka firma proizvodi semeringe ali nisu imali baš isti kakav je bio(sa duplom usnom)već običan, po mojoj proceni isti kao za čizmu za pentu.Namontiram ti ja to,ali sad curi samo malo manje. Rasturim opet ,skratim feder na semeringu, montiram....curi još manje. Odnosno na 5-6000 se pojavi kapljica i učini plop(ne znam kako da slikovito objasnim)kao mali balončić. Moj zaklučak neki pritisak se stvara u motoru. Rasturim pola motora da dođem do iberlaufa međutim opet promašaj.Sve je otpušeno i radi kako treba. Nemam više ideja osim da nađem originalni semering pa da probam još i sa njim( nemam pojma gde da ga potražim). Možda neko ima neku pametnu ideju?
  6. Lako se rastavlja, tipa čekić neki špic za izbijanje. Nakon toga zeger (neko ga zove seger) osigurač i iščupaš sve napolje. Skratiš feder na semeringu, napuniš uljem ( ja sam sipao seleniju wr što mi ostala od stila) nabiješ sve nazad , višak iscuri, zeger, načukaš čauru i sve radi 10+ ..... E sad.... izvalio sam da je on već jednom repariran u Italiji jer je unutra nešto brušen neki šraf i nije bilo nikakvog gasa kad sam ga rastavljao i ima neku nalepnicu na italijanskom.Neko kaže da ga taj gas hladi pa pošto ja neidem na trke cenim da mi nešto nije neophodan. Ja sam zadovoljan kako sada radi.Vozikam se evo skoro mesec dana (oko 800-900 km) i još uvek ništa ne curi.
  7. Majstore imaš li možda neki centralni amortizer (zadnji) a da paše na zzr 600 D?
  8. Koliko parica bi koštalo to zadovoljstvo pod uslovom da je ispravan, pošto sam već kupio jedan koji ne valja.
  9. Ako je štelovanje direktno na telu teško da će moći.Izgleda baš ovako, a razmak od rupe do rupe je oko 365mm Sutra slikam i merim pa će da vidimo Evo mera.
  10. Ako neko ima zadnji amortizer od zzr-a 600 "92.god. a možda pasuje i od nekog drugog modela, neka ponudi. Slike i mere kasnije.
  11. Ima li toga još i po kojoj ceni?
  12. Bez uvrede. Moja ponuda jeste ozbiljna sa obzirom da je takav kofer nov (kappa)oko 7.000.00 a ovaj tvoj je star tri god.Znači polovan upola cene, to jest 3.500.00
  13. Nudim 3.500.00 din.(pod uslovom da nije izgreban)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja