Jump to content

Moto Zajednica

toscana

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu toscana

  • Rođendan 22.07.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    MT 07

toscana's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Odlicno! Hvala drugari. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Pozdrav drugari, da li se nesto menjalo po pitanju kategorije i zabrane voznje? Ocekujem zabranu od mesec dana, posto sam prekrsaj napravio sa “B” kategorijom da li cu smeti da vozim motor? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Hvala svima , Peconi poslusao sam te i danas sam sve odradio po tvom upustvu. Nije bilo uopste komplikovano. Izvadio sam pumpu, ocistio sve sto sam mogao. Onaj filter na samoj pumpi nisam mogao nesto specijalno da ocistim ali to mu je sto mu je.Bio je jako zaprljan muljom. Da li taj filter moze da se kupi? Mislim da je to bio problem jer je bilo jako prljavo. Evo par slika:
  4. Hvala Peconi, takodje mislim da ima veze sa filterom goriva. Motor sam skoro kupio i mislim da se jedno vreme nije vozio. U tanku sam video da je kao rđav, verovatno bih trebao da isperem tank. Nikad ga nisam skidao, ali za sve postoji prvi put. Nadam se da nije komplikovano.
  5. Za juce sam opisao problem nije mi izbacio nikakvu gresku. Od jutros radi sasvim normalno. Vredi li da idem kod nekog majstora sada kada sve radi, da li ce moci da otkrije sta je bilo u pitanju? Moze li neko da mi da kontakt nekog dobrog majstora za Yamahu u Beogradu?
  6. Jesnostavno ne prima gas uopste, stoji u mestu. Ne ugasi se. Nekako sam dosao do kuce. Preko 4.000 obrtaja ne prima gas, kao da se gusi.
  7. Pozdrav svima, danas sam osetio kako motor ne prima gas. Dakle, pai lepo ali kad dodammgas on se gusi. Sta moze da bude?
  8. Kupio sam prvi motor. Hvala DasaNis
  9. A sta mislis o ovom prvom? Kako da proverim da li je viljuska kriva, da nije nesto vareno itd. Far je valjda od mt01, retrovizori nisu njegovi.
  10. Hvala svima na savetima, ipak sam povecao fond za nabavku na 3.500 evrica i odlucio se za Fz6.
  11. Pozdrav svima, sutra sam dogovorio susret u NS za kupovinu jedne Yamahe FZ6. Prvi izbor mi jen, zbog godista, boje... dvoumim se jer je far od mt01 da nije nesto budzeno itd http://www.polovniautomobili.com/motori/7659519/yamaha-fz6-naked Drugi izbor http://www.polovniautomobili.com/motori/7273619/yamaha-fz6 i treci http://www.polovniautomobili.com/motori/7703570/yamaha-fz6 Ako neko moze da mi da sugestiju jako bih to cenio jer sam pocetnik.
  12. Kupio bih Naked do 2.000 €. Ponude na PP. Hvala.
  13. toscana

    Fotke

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja