Jump to content

Moto Zajednica

niki0910

Članovi
  • Broj tema i poruka

    57
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu niki0910

  • Rođendan 09.10.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Pantheon

niki0910's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Matori, znaci to si bio ti nazalost :-( Zelim ti brz oporavak, mogu misliti kakva je povreda, obzirom da sam i ja imao pad u maju. Nista slomljeno, samo nagnjecenje stopala. Trebalo mi je mesec i po dana samo da stanem na desnu nogu. Bila je kao balon.
  2. Uh, citam da decko ima otvoren prelom butne kosti. Mislim da smo polagali pre dve godine zajedno kod Jasminka. Znam da je sa Karaburme i da vozi srebrnog Grand Dink-a.
  3. Ljudi, cela Karadjordjeva je u potpunom haosu, svaki dan tuda prolazim. Kao Ruski rulet, nikad ne znas kad ce da se stvori novi krater. Šine su u kriminalnom stanju, negde vire, a negde su maltene upale u asfalt. A da ne pricam bas o ovom delu, od Brankovog pa do Underground-a. Jos kada tome dodate kolonu kamiona i slepera koji zauzmu kompletnu traku..sta reci. Zao mi coveka i devojke :-(
  4. samo cu dodati : http://www.liveleak.com/view?i=707_1304656967
  5. Ja koristim Motul Scooter power...
  6. Hm..ne bih znao, oterali me policajci, pravili su uvidjaj.Cini mi se da je bio Fazer tamno plavi, ne drzite me za rec, bio je u cudnom polozaju. :-\
  7. Juce prolazim oko 19h pored Eko pumpe u D.Srejovica, vidim Daciju Logan, a na haubi zadnjim tockom podignut motor.Mislim da je u pitanju plavi Fazer. Policija vrsi uvidjaj, nisam video vozaca.Zna li neko nesto o ovome?
  8. ...ovoga se najvise plasim..kada te som sastavi od pozadi!
  9. ...ala mu vera za ovaj postupak, strasno!
  10. Savrsen motor Jasminko, kao i svi iz tvoje garaze.Srecno sa prodajom!
  11. Strasno je to koliko skrtare auto skole na motorima za obuku.Ja sam imao srece da polazem na skolskom Keeway speed-u 150, koji je maltene kao nov, sve radi i funkcionise.Koliko vidim u oglasima on se krece oko 750eur 2007.god. sto je smesna cifra.Potpuno sramotno ponasanje vlasnika auto skola.
  12. Ja polozio danas..napokon ;D.A mislio sam da cu da okinem sigurno.Prolaznost: 5 kandidata, dvojica polozila.Polagali po tzv. novom: kazu ti rutu, a iza tebe vozi instruktor, i kao suvozac policajac+ jedan clan komisije.U principu nista toliko zahtevno, pravac, prestrojavanje u levu traku, polukruzno okretanje.Ono sto nisam znao, a i kolege koji su polagali pre mene je to da si u obavezi da vozis UVEK DESNOM TRAKOM, desnim tragom tockova (ovo sam znao).Zbog toga su pala dva kandidata.Jedina primedba na moju voznju je bila sto sam se prestrojio preko pune linije pre semafora..iskreno,pucao me adrenalin pa nisam to ni provalio .Eto toliko od mene, pa ako vas nesto interesuje pitajte. Pozdrav!
  13. Ja sam se smorio danas samo tako.Dosao na polaganje u 9, naravno da smo cekali gospodu policajace do 9:30, kad ono... Stali oni na poligon, gledaju, nesto se domundjavaju, i u 10:00 kazu:"Polaganja verovatno nece biti, poligon je pun rupa, cekamo komisiju da dodje i da da svoju procenu!" Ja se mislim u sebi sta vas bre zabole sto je poligon pun rupa, kao da su nam putevi u mnogo boljem stanju... Dolaze posle 10-tak min trojica u Puntu, islikase poligon, potvrdjuju ono sto je prvi pandur rekao:" Nema danas polaganja, poligon je u losem stanju, da ne bude posle ono nisam polozio zato sto sam upao u rupu..( ovde se ja prepoznam :o) Odrzace se vanredni termin, kada vlasnik sredi poligon. Eto, imam osecaj da cu dobiti kategoriju na kraju sezone...Sve u svemu jedno veliko sr@nje...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja