Jump to content

Moto Zajednica

Crni Leptir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    126
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Crni Leptir

  • Rođendan 20.07.1972.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.freewebs.com/vaske72

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki En 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Crni Leptir's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

199

Reputacija u zajednici

  1. Ne pričam ja o šlepanju od 500 km, naravno da je to besmisleno, nego o kraćim relacijama. Upalim ga ja i bez boostera na gurku, nije to problem, takodje uvek imam i kablove u motoru ali akumulator koji je prespojio ćelije i više ne puni neće stići daleko. Pitam za situaciju kada se nalazim npr. 50 km od kuće negde na autoputu, tu je definitivno crkao akumulator ili se probušila guma, noć je, nemam dostupnih servisa, valjda će me u tom slučaju odšlepati do kuće?
  2. Jasno, preko dana, ali ako se desi noću znači obavezno nositi i šator zbog kampovanja ispred radionice. Druga stvar, jednom mi je crkao akumulator, zadnjim atomima struje sam se dovukao do kuće, isto je bila noć pa nisam mogao da ugasim far da bar koliko toliko potraje struja, a oni to ne pokrivaju, kvar kao i svaki drugi koji ne možeš da predvidiš. Poenta je da ne ostanem u neko gluvo doba noći negde na putu. Jel ne rade radionice i prodavnice? Vozi me onda kući. (ako nisam baš 500 km od kuće)
  3. Da li može neko da mi protumači ovu stavku u Vozzi paketu? Ako se ne varam to znači kada probušim gumu na putu (inače kod mene nisu tubeless što je dodatni problem) mogu samo da duvam?
  4. Motor 1994. god., prešao 66000 km, registrovan do aprila 2015. god. Na motoru zamenjen originalni korman za ravan korman sa aluminijumskim ukrasnim ručkama, dodate produžene komande, podignut sisi bar sa ojačanom korpom za stvari, dodatni farovi po 50w sa posebno izvedenom instalacijom, ove godine presvučeno sedište eko kožom, postavljen Givi vizir, zamenjen frajlauf, zamenjeni amortizeri, ulje i semerinzi u viljuškama, ubačen sigurnosni elektroventil za benzin, ugradjena utičnica za upaljač 12v, gume solidne, idu kožne bisage sa slike, kao i prednja torbica za alat i zadnja za sisi bar. Lepo me služi ali hoću veći. Tel. 064/1515569. Cena 2200 eura.
  5. na pp///nisi sad sam gledo..meil neznam zaboravio sam sifru Znam ti ja šifru, ima još par mojih drugara istu, poslaću ti na pp
  6. Sreća za Žiku što je padobranac Brz oporavak želim veteran!
  7. Zahvaljujem se prijateljima iz MK Shadows na gostoprimstvu i bendovima na odličnoj atmosferi, vidimo se ponovo! Evo i par sličica iz kampa i iz Niša.
  8. Radi saobraćajna policija svoj posao, nego kakva nam je svest, trebao bi svako da ima svog saobraćajnog policajca. Saučešće nastradaloj devojci, kolegi želim brz oporavak, a ostali pamet u glavu!
  9. Ode još jedan veliki roker, bajker, drug, brat, a pre samo nedelju dana smo sedeli, zezali se, cirkali... još ne verujem Počivaj u miru Miško, široki ti drumovi nebeski!
  10. Sve si u pravu osim ovoga. Pozdrav pa se vidimo!
  11. Skidao sam i ja pa nisam stavljao dihtunge, samo termootporni silikon i ništa im ne fali.
  12. kolega crni leptir puno lepih km na svom ENU želi kolega M.G.(školski) penzioner.

  13. Što se tiče kampovanja mi smo se javili nekoj upravnici i nije nikakav problem, a što se tiče pištolja pa znaš kako, putovati noću, pola puta sam, vukoebine, medvedi, vukovi, razbojnici... nikad se ne zna. Kad bi se samo mi vozili ovim drumovima nikada ne bi ni zatrebao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja