Jump to content

Moto Zajednica

dl minak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    321
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: dl minak

  1. Daj malo tvoje utiske o voznji.
  2. I ja sam u potrazi za auspuhom. Na stromu 650xt se menja ceo sistem sa sve granom. I taman nadjoh ove jeftinije tipa Dominator,black widow, Delkevich....ali sada me baciste na razmisljanje.Nije mi tolko problem ni registracija ali odem par puta godisnje inostranstvo. Razmisljam o Siciliji,Alpima. Sta se tada radi ako nije homologovan? Ili i ako je homologovan ali bez katalizatora posto se menjale grane. Da li neko zna sta o tome?
  3. I sta bi,da li je neko porucio neki neki sistem auspuha,i sam tako nesto razmisljam.
  4. Ja sam 180cm visok i isto izlazak iz garaze pod nagibom i plus 100 situacija na pesku,rizli, a tezi je 50 kg od mog stroma
  5. I ja se zagrejao za Versys 1000, ali kada sam na sajmu seo na njega ja nisam mogao sa oba stopala da stojim vec na prste iako je tek malo vislji od mog stroma 650. Verovatno jer je sediste bas siroko.Bas me istripovalo da ne mogu sigurno da kontrolisem u mestu tako tezak motor.Ne znam kako je bilo na predhodnoj generaciji.Ako probam neki stariji i on bude isto verovatno odustajem od zamene motora.
  6. Ma lepi su i oni,uzivo jos lepsi, nego sto prodaja slabo ide,slabo ko izgleda kupuje.
  7. Hvala na odgovorima. I ja nisam agresivan vozac.Razmisljam da predjem malo na taj cetvorocilindras da probam i to. Izbacio sam stroma 650 na oglase pa ako ode kupicu jedan od ovih 2015, 16. Kolko vidim da kazemo da je prosecna potrosna oko 6l sa umerenom voznjom.
  8. A kolko realno trosi 1000ka?
  9. Ma super je nego zasto fabrika ne napravi neki podmazivac,makar kao dodatnu opremu.
  10. Nikada mi nije bilo jasno zasto ako vec mora da se podmazuju lanci, fabrike ne naprave neki mehanizam za to,koji bi nam svima olaksao posao.
  11. Ja sam nekada pravio od lima kofere,pa plastificirao.Plasio sam se sto ce biti tezi od aluminijumskih dok nisam ukapirao da su tezi npr 3kg. Pa to je razlika da li sam rucao pre voznje ili ne . Realno sta nekome ko kaci 3 kofera znaci u ukupnom skoru 3kg.
  12. Hvala.Imaju li kamp? Gde mogu da vidim program?
  13. I sta bi ti sada preporucio? Staviti standardne ili ove led bez obzira sa problemom sa snopom?
  14. Gde da porucum onu malo pojacanu h7? Ima li neka led koja moze da se stavi bez mnogo budzenja?
  15. Jojjj i meni crkla sada za vikend na putu za Focu.Jos kroz one tunele iznad Visegrade nemam svetlo a dugacko onako natovaren bije po svodu tunela . Nisam ni pokusao da menjam obzirom da znam da treba pola motora da se rasturi. Ipak ceka me igranka ovih dana.
  16. Lepo izgleda a siguran sam da se i lepo cuje.Nadam se da ce biti prilike uzivo.
  17. Hvala druze.I ja bih celu liniju zamenio.Kazu da ako se zameni samo top ostaje katalizator i da je bolje da se i on skine.Nazalost ove jeftinije koje si nabrojao nasi ne uvoze.
  18. Hvala odlican snimak a ovaj Dragon se super cuje.
  19. Posto nisam dobio ni jedan odgovor, da probam jos jednom. Ako neko ima neki info ...
  20. Da li je neko na 650xt 2017-2022 menjao kompletan izduv? Kakva su iskustva? Kako ste nabavili i koja je cena? Kod nas ima da se kupe samo ovi NAJSKUPLJI (verovatno i najbolji). Gledao sam nesto tipa STORM, BLACK WIDOW, DELKEVIC ....
  21. Hvala drugari.Evo poslusacu i skinucu Relive (bez doplate)
  22. Gledam ovu aplikaciju za pracenje putanje.Ona je predvidjena za sport.Ima li nesto vise predvidjeno za motor? Predlozite mi koju aplikaciju da skinem da imam nesto ovako da pogledam na kraju dana.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja