Jump to content

Moto Zajednica

Aleksandar Spasojević

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda ST 1100

Poslednji posetioci profila

83 profile views

Aleksandar Spasojević's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Hocu da ga neko pregleda lepo jer cujem neki zvuk kao lupkanje dok radi jako tiho ali ipak. I da menjam kais kad mi stigne.
  2. Jel mozete da mi preporucite nekog majstora za ovaj motor u BG i okolini?
  3. Kako da narucim preko ebay, jel oni dostavljaju u Srbiju?
  4. Hvala vam. Pogledacu na kom je zubu opruga ili na dijetu pa polako. Sto se tice testiranja, videcu sta cu, nije da mi je nesto bitno sad ali ono. Hvala jos jednom momci. Verovatno cu da vas cimam za jos neke stvari ubuduce.
  5. Iscitao sam celu temu, trebalo mi nekih 3 sata, ali sa zadovoljstvom. Sredjujem je i mehaniku sam celu pretresao, e sad je dosao na red kais. 30 000 dinara Jel neko od vas stavio taj kais za Opela kako se navodi ovde koji savrseno odgovara za panku? Hvala za pomoc za retrovizor, tog decka iz Kanjize sam zvao odmah i isto mi rekao da nema taj deo. Jos jedna stvar, kako da znam da li mu je skinuta blokada, nisam nikad vozio ovakav motor sa (automobilskim agregatom takoreci) i ne mogu da procenim kako on ustvari treba da ide. Treca stvar, ja imam 108 kila, zena 80, natovarili se neki dan sa jos nekih recimo 20-25 kila i u krivinama i na lezecim potapa oprugu do kraja i udara. Video sam da je to ona plava progresivna opruga, da li neko ima slican problem? Osim ovoga, motor je savrsen, povozniji od nekih motora koji su laksi za 100 kila. Stvarno sam zadovoljan! HVALA NA GOSTOPRIMSTVU!
  6. Evo i slika motora da se pristojno predstavim
  7. Pozdrav ljudi, kupio sam panku i treba mi neko ko prodaje delove. Treba mi nosac retrovizora, ono sto drzi staklo unutar obloge. Jel imate nekoga da preporucite?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja