Jump to content

Moto Zajednica

petarst

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: petarst

  1. Probacu i bmw, mada neki kazu da je agregat neki jeftin kinezlija...
  2. Forza 750? Nije samo komfor u vezi syma vec sve je nekako jeftino, ckeam novi ak550 pa cu njega da probam ili taj bmw ali on samo polovan zar ne? Budzet je oko 10k eur , mada ne znam ni sam..
  3. Nazalost, tl508 ispada iz price, ne mogu da se smestim ugodno, udaram kolenima o volan ( 185cm ) inace pretvrdo sediste i sama izvedba ne odaje bar meni da bi za to dao tolike novce.
  4. probacemo TL508 hvala na savetima i na pm porukama
  5. Uzeli bi nov motor ili do 4 god. starosti, mislim da su ti motori stariji od 10 god. ili se varam?
  6. Pozdrav drugari, Imam nekoliko pitanja, treba mi preporuka za servis skutera, ko radi, gde itd..? Za Darka sam cuo, voleo bih da znam da li radi jos neko? Gde kupujete i menjate gume? Trenutno posedujem kymco downtown 300i i prezadovoljan sam motorom. Kupili bi smo sledece godine neki veci i udobniji skuter, a da to nije burgman 650. Probali smo Tmax i ona nam je uzana i skucena. Mozete li da mi nesto predlozite, za mene i zenu? Hvala vam na odgovorima.
  7. Tuga do neba..strasno. Kolege, od juce zena ne prestaje da mi zvoca da prodamo motor i da ne sedamo na njega vise. Ajde sto su nas ubijali van grada, sada su poceli i u samom gradu da nas gaze. Dokle ce ta pijana bagra da nas ubija, dokle cemo konstantno biti pod stresom,? Pa da li nas vide ili ne, da li ce da predje u nasu traku, ima li sljunka i peska u krivini..itd.. Placamo papreno registracije motora, ulice kao u Teheranu, kultura voznje 0...Moje skromno misljenje je da bi trebali da uticemo na ovu sugavu vlast da donese zakon o pijanim osoboma, trajno oduzimanje vozacke dozvole bez mogucnoscu da se ista dobije. Zasto ne mozemo da organizujemo neki protest i da skrenemo paznju i na nas i nase probleme?
  8. Dragane, izvinjavam se nisam to video, pokusacu da nadjem temu.
  9. Стефане, читајући твој путопис осетио сам као да сам и ја тамо. Феноменалне фотографије и занимљиви пејзажи. Браво! Питање за Александра, ако може да нам исприча шта му се догодило да и ми остали будемо информисани шта може да нас очекује доле у ЦГ?
  10. Bozo, mozes li i meni dati Dejanov broj tel. na PM, molim te?
  11. ok, verovatno treba da se naviknem... kakav li je onda bocni vetar na vecim motorima
  12. cao covek, dobio sam vas kontakt, kupio sam downtown 300i skuter i voleo bih da se vdimo da prekontrolisete sve i ono sto je potrebno da se zameni i uradi. Da li mozemo i kada da to uradimo?

     

    hvala,

    Petar

  13. Vucko, hvala na odgovoru, nasao sam majstora za sediste, zna za problem, stavicemo memorijsku penu i novo platno. Elem, imam jos par pitanja da vas ne gnjavim puno. Pozicija u izvedbi led tehnologije, dva led-a ne rade. Zvao sam kymco traze 310 eur za far.... vidim da ima nekih inbusa ali ne znam da li postoji mogucnost da se skinu i da se poprave?
  14. Ciao drugari, pazario sam danas kymca downtown i imam nekoliko pitanja. Bocni vetar je uzasan, sta treba da kupim da to ublazim? Kako se sediste moze napraviti udobnijim, meni je iskreno pretvrdo? Gde da teram motor na servis? hvala vam, Pele
  15. Ok, hvala na savetima, pomogli ste mi dosta. Da li mozete preporuciti nekog servisera za ovaj scooter? Takodje bi mi trebao i vulkanizer
  16. Alexanto, da grad mi je na prvom mestu, ali koliko sam cuo model 350 nema ABS, a ja bih bas voleo bih da imam ABS na novom motoru. Reper mi je da uzivamo u voznji i da se osecamo sigurno, da imam mesta za noge, da nije pretezak na volanu ( 190cm , 110kg). @ NFS - hvala na preporuci, razmotricemo ponudu i hvala na slikama i trudu.
  17. Molio bih ako neko moze da mi da informaciju da li ovaj motor vredi ove novce? Kako se pokazao ovaj scooter i da li treba da razmotrim nesto drugo? Kymco xciting ne uzimam u razmatranje jer nema mogucnost da primi dve kacige ispod sedista. Hvala vam. Piaggio X10 EXECUTIVE WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio X10 EXECUTIVE, 2014. godište, Scooter, vozilo prešlo 5500 km, Mladenovac. Cena 5.200 € - Motori - Polovni...
  18. Nasa Stvar hvala puno, zamolicu vas drugari, ako mozete da mi malo pojasnite zasto ( cene, performance itd .. ) bi pre trebao da uzmem downtown 300iABS u odnosu na xciting 500? Mislim da mogu da dobijem za moj motor 500 eur.
  19. Pozdrav momci, hvala vam puno na savetima. Pa, sta da radim, hvala primetio sam to, vozio sam i burgmana i mislim da je ovaj bolji, sad nisam siguran. Drugo, nekako mi je tezak na volanu uzasno i sve mi se cini da cu da se prevrnem na neku stranu, nekako valjda zbog ove moje igracke od 50cc, nezgrapan mi je u voznji, mozda treba da se naviknem. Vozio sam juce i Tmax-a, stvarno je vrh, ali dobro nemam novca za njega. Da li je bolje da uzmem nov 300iABS downtown, mada kazu da i on ima los polozaj za veceg coveka, pa koji djavo kupujemo maxi skutere ako ne mogu da dobijem na komotitetu mnogo vise negoli sa malim prdavcem. Da li je ok kombinacija da zamenim moga dinka 50cc i doplatim 1600 eur za ovaj motor: http://www.kupujemprodajem.com/Kymco-xciting-500-22563975-oglas.htm?filter_id=21558555 Mnogo vam hvala, ali od srca !
  20. Pozdrav drugari, svako dobro, drago mi je da postoji ovakav forum. Vozim motore vec 15-ak godina, u poslednje vreme samo skuter 50cc i to dink moj stari dobri. Volim moj motor i veoma ga dobro odrzavam, medjutim supruga se buni hoce da uzmemo veci skuter, koji ce da joj uliva malo vise poverenja. Ne znam sta da radim, da li da idem na 250cc ili nesto drugo. Ono sto bih uzeo jeste samo kymco. Moji gabariti su 191cm i 110kg. Razmisljam o ovom modelu: mada mi se cini da je skup za ovo sto nudi: https://www.kupujemprodajem.com/kymco-xciting-250-22145501-oglas.htm mozete li mi pomoci i dati neki komentar? Hvala puno !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja