Jump to content

Moto Zajednica

galileo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    sw-t 600

Poslednji posetioci profila

205 profile views

galileo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip | Louis Motorcycle & Leisure M.LOUIS.EU KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch... Poz ,evo linka.
  2. Meni sezona traje 10 ipo meseci godisnje,vozim bukvalno svaki dan,samo kuca -posao napravim oko 1250 km mesecno+ moje potrebe mimo posla=oko 1500 -1600 km ukupno.Ne vozim samo po snegu. Sw mi trosi prosek grad- otvoreno 4.8(po kompu) nisam merio od cepa do cepa.E sad kada bi trosila 7-8 nema te ljubavi koja bi nas spojila(mozda na kratko mesec dva i cao..)..najvise upravo zbog km koje pravim. Sa druge strane ja sam imao u momentu kupovine para za noviji model (2011) ..,a da nisam ,99 posto bih se odlucio ili za sw 400 ili za neku drugu marku koja trosi manje od tih prvih modela sw.
  3. Drugari pozdrav!Evo prvih utisaka posle par dana ( kisa i prehlada me omela da je probam valjano ranije) Razlike su veoma osetne (preradjene oem rolnice ugradjena malossi centralna opruga..itd) ..motor krece bez ikakvog laga i kasnjenja !(sto je bio slucaj ranije..barem kod mene 600cc) znaci sam start je mnoogo linearniji i konkretniji i to ne u poredjenju sa stanjem pre ovog servisa nego u odnosu na zadnji put kada je radjen svt sa originalnim delovima (originalna gramaza rolnica i oem centralna opruga). Sto se tice medju ubrzanja posle kretanja ,malossijeva opruga je pun pogodak, razlika je bas osetna...Sto bi Dare rekao kez oko glave u voznji..Sto se tice obrtaja (rpm)vrlo mali porast pri kretanju ,i manji obrtaji (u odnosu na ranije)na brzinama preko 100km/h..sto je po meni odlično.! Tako da ...sve to zajedno upakovano u jednu celinu od strane naseg D.R. Skuterologa Darka (satelisa) i uz njegovo sugerisanje u vezi nekih veoma bitnih detalja(mog preterivanja..xaxaxa) je dovelo dotle da je motor sada BAŠ po mojoj meri...Dare..matori ,svaka cast na obavljenom poslu a i na zivcima kako za nju ..tako i za mene.
  4. Pozdrav Silveraši! Zovem se Gale i iz Bg-a sam.Planiram u skorije vreme ( narednih mesec dana) da pazarim Silvera -600.!!! Raspon finasija je do 3000e. Ako ima neko neku preporuku za neki primerak (mozda neko sa foruma) znacilo bi.Inace vozikam motore dvadesetak godina a od maxija sam vozio burgmana 400- 600 gileru 800 gp i naravno silvera.. Elem..nisam trenutno u srb ali pratim forum pa ako ima nesto dobro u opticaju pisite.HVALA VELIKI POZZZ!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja