Jump to content

Moto Zajednica

nebica933

Članovi
  • Broj tema i poruka

    107
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu nebica933

  • Rođendan 02.01.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Tractorce XT660Z

Poslednji posetioci profila

570 profile views

nebica933's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

118

Reputacija u zajednici

  1. Ajde nešto da čačkamo, čačkolj, zna li se šta je čačkolj???? Šalim se malo, ali, uvek ima ali, sad bih menjao ležajeve prednjeg točka pa mi trebaju dimenzije da ih nabavim pre kupusanja, ima li ih ko????
  2. I vidi se na slikama da stanje i nije bilo zaje.... al sam otvorio u pravom trenutku jer su se ostali bez masti. Jedan sam zamenio, a drugi samo ponovo napunio mašću, sve vratio u kontra pravcu i provozao se nekih 10 15 krugova po garaži dok me nije vrtoglavica opalila, onda na pivce za živce i milina. Hvala svima što su se javljali kao pomoć prijatelja !!!
  3. Onda sam otišao na kaficu i zadovaljan pričao kako sam u ozbiljnom poslu oko motora, tj malo sam se hvalio drugarima i pokazivao slike, a oni pojma nemaju ni o čemu u moto svetu, ni kablove da spoje kad im crkne akumulator. Posle pauze nazad u garažu da završim što sam počeo.
  4. Drugari, dajem svima izvinjenje što ranije nisam pisao, al lepo ovo vreme pa smo se vozikali traktorče i ja. Što se tiče ležajeva, super sam prošao, prvo nisu me odrali u jamahi, platio sam dva ležaja 4000 a oni tražili 19 000, drugo majstor tu lokalni, ništa zvučno neko ime servisa i sl, tražio mi 10 000 za ruke !!!!! Navodno, pregledao bi i mi ceo traktorić pa ako ima još nešto da mi prijavi pred sezonu, neka hvala. Raspremim se i polagano smotam jednu cigaricu i krenem, evo nekih sličica u toku kupusanja, redosled mi i nije bio bitan, niti sam ga znao, al sam bio odlučan da uradim šta sam namerio.
  5. Već duže vreme javljaju za Požega Kosjerić put da je u fazi radova i delimičnih propuštanja i obustava, ja juče prošao bez problema, nema ni radnika a ni mašina pa rekoh da podelim pred ovo lepo vreme.
  6. Ja bio u Užicu, isto kafana Naša priča se zove, kad smo seli rekoh društvu mrka kapa da se ovde najedemo, međutim, totalno suprotno, ladno smo mogli po pola porcije, i konobar iskusan predloži da nam spakuje za poneti. Za svaku preporuku !!!
  7. Ma uzeću njih, kaže mi drugar kad skinem moje ako smo omašili nije problem da se zamene. Taman lepo vreme sledeće nedelje da to odradim i da se malko vozikam. A Vi? Ima li kakvih vožnji u najavi? Nekih radova na bicikli ???
  8. Aco, to mi je najsigurnije rešenje i svestan sam toga, nego me nešto povuklo u otkrivanje krive drine i pritoka. Zašto? Pojma nemam, al svakako si u pravu i tako ću i uraditi da ne dangubim. Hvala drugar! Tj hvala svima koliko vas ima!!!!
  9. Ajde nešto da radimo, stigli su na red ležajevi. Odem danas do Barela, dobar dan, dobar dan, treba mi to i to, samo sekund gospodine da proverimo, jel to to, jeste, e pa gospodine donji je 9200din a gornji je 9800din, da li Vam odgovara, da naručimo, uz svo dužno poštovanje naravno da mi ne odgovara, ok, doviđenjaa, doviđenja.Čuj 19 000 za dva ležaja??? I sada za mene počinje igranka, kako da nađem šifru, tj dimenzije ležajeva pa da ih nabavim na drugoj strani? Imam kataloške brojeve ali to odgovara samo ako kupuješ kod njih, kod Jamahinog dilera 93332-0008 3333-00001 radi se o ležajevima na upravljaču, ima li neko neki savet ili iskustvo u rešavanju situLacije?
  10. Stvarno ima za par dana da se čovečuljak vrati na normalna podešavanja. Hvala za info pa se možda tamo i vidimo i napravimo moto kamp skup Svakako ću to mesto posetiti
  11. Pozdrav drugar, interesuje me jel ima tamo neki uređen prostor za kamp i kako si se proveo? Probao bih i ja tu kamp priču, čak sam i nabavio dosta opreme, al prosto nisam baš siguran kako bih se ja snašao da npr odem u tu banju, i gde da postavim šator? Nekoga pitaš, kako sve to ide? Kakve sam sreće još bi mi i neku babu poturili....
  12. Odlična ideja za temu, malo istorije, malko upoznavanja sa okolinom, malo fotkica, dogodovština..... Svakako prija u ove hladne dane
  13. Bravo drugar, evo me čitam i gledam drugi put ove tvoje dogodovštine, i moram priznati da ti zavidim jer si se po RO vozio u off varijanti što je sigurno lepše od onog krivinarenja na asfaltu sa našim biciklama. Nego, jesi li razmišljao o medvedima i susretu sa istim po onim šumarcima? Mi smo ih sretali al onako uz put gde žickaju hranu, al u šumi, brrrrrrrrr????'''
  14. Ma kad je ovako dobra tura izvozana u Aprilu, gde ste još preko leta bili? Ajde dajte nam još malko energije u januaru, i koliko je ukupno km izvozano?
  15. Stvarno je milina čitati ovaj putopis u januaru, a još više uživati u ovim fotkama.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja