Jump to content

Moto Zajednica

IXIXIX

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: IXIXIX

  1. Tu sam ja, umro nisam. Drugari, iskreno nisam verovao da će tema za 24 sata da doživi 6 stranica utisaka, iskustava i svega ostalog. Koliko sam uvideo, većina koja je imala isti ili sličan problem, a i kao što je cenjena Maski napisala povlači se pitanje kućnog budžeta. Mi tih problema(na sreću) nemamo. Lažem, da ja ne radim, imali bi ih i te kako, jer gđa ne radi. Moja primanja su više nego dovoljna da se pokriju svi aktuelni troškovi, ode svake godine na letovanje, uštedi nešto i slično. Naravno, kupovina motora bi išla iz mog ličnog šteka - to je nešto što ja uvek ostavim sa strane jer niti izlazim, niti imam neke aktivnosti koje iziskuju $$$. Ono što me u celoj priči brine je u startu njen negativan stav - kada sam pominjao kako recimo DragStar izgleda lepo sa svim onim hromom itd, odgovor je uvek bio "Neka izgleda lepo, od toga nema ništa." Ili ukoliko bi se poveo razgovor o vožnji motora, polaganju i slično odgovor je uvek "Taman posla, vidi kako voze!" (Misli na ekipu koja vozi motor na zadnjem točku, divlja po gradu i slično. Pri tom zna da je moj stav je da je motor za uživanje, a ne za iživljavanje). Tačnije, poprima neke fazone koje je i moja keva koristila da bi me odvratila od ideje "da se ubijem". Dok ne krene priča da su "motoristi dobrovoljni davaoci organa", dobro je. I da, namerno sam napisao "da nam je potreban motor", jer želim da i ona učestvuje, vozi se, i jednostavno uživa u toj nesputanosti, za razliku od auta koji pruža drugačiji ugođaj. Imamo klinju od 3 godine, ali nikada nije rekla da je to zbog deteta. Na žalost, pojedini delovi moje priče liče na priču kolege DraganNS - moja gđa ume da bude isključiva i da bude po njenom, pa makar bilo i naopako. Sad šta ću i kako ću, pokušaću da budem pametan.
  2. E sada, pre nego što se većina članova zaceni od smeha, ovo jeste stvarna prepreka za nabavku dvotočkaša. - Dok sam bio student, roditelji nisu hteli ni da čuju da polažem za A kategoriju - Dok sam bio student, nisam ni imao $$$ da polažem i kupim motor - Kada sam krenuo da radim, imao sam $$$ ali ne i vremena da idem da polažem Sada kada sam se "skrasio", gospođa neće ni da čuje da si uplatim auto školu i polažem za A kategoriju, a ne da kupim(o) neki mali čoper od 250ccm (Virago ili slično). Šta dalje? Da li je neko od forumaša imao problema sa ženom/verenicom/devojkom oko kupovine/polaganja i kako ste rešili problem? Da, znam najlakše je promeniti ženu.
  3. Pozdrav svima, nadam se, budućim kolegama! Zovem se Đorđe, iz Novog Sada sam. Po zanimanju sam informatičar. Trenutno želim da kupim prvi motor, ali o tome u posebnoj temi i problemima koje imam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja