Jump to content

Moto Zajednica

ilijaub

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    ub

Poslednji posetioci profila

228 profile views

ilijaub's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Verovatno misli zbog konjaze posto ovaj ima 150 a onaj 180 valjda. Inace prodao sam motor,daleko mu lepa kuca
  2. Poslusacu ipak vecinu,stavio sam ga na oglas sad,neka ide uzecu nesto do 300 kubika,nije sto se ovoga plasim vec sto je ne udoban,nisam navikao na ovo naporno mi,a i ne mogu da se opustim lepo ko covek.
  3. Au danas sam dao drugaru da se voza probusio mi gumu gde nadje onoliki ekser,jel fali gumi sta posto je cepovao? ali nije na gazu vec malo sa strane? A guma ovakva ista skupa ko za oci...
  4. Imam polozeno a i b Hvala na odgovorima svima.. Namestilo se tako,da sam bas bio odlucio za sebe da uzmem sigurno nebi uzeo r1,ali eto ispalo je tako... Nije mi svrha da se izgubim strah skroz,bar mi tako rece drugar jedan koji dugo vozi,kaze kad izgubis strah to ne valja jel mislis da mozes kolut napred kolut nazad,a ne mozes... Ali bas mi nije svrha divljanje nema od toga nista,nego cisto bi samo malo da se opustim da ga vozim sa uzivanjem,ovako mi je jako gadno,prvo em sto se ukocim na njemu zato sto ga vozim sa strahom... Juce sam isao od uba do avale,stajao sam 15 puta da odmaram,ukocio sam se uopste nije za dalji put neki... Evo neke i slike motora.
  5. Inace verovatno nebi ni kupio bas sad motor i bas r1,nego tako se namestilo,brat mi je radio u inostranstvu na 3 meseca i pozvao me da mi kaze da hoce da uzme motor i to bas ovaj mu se svideo na oglasu,i ja mu kazem ma kakvi nema sanse 1000 kubika itd,i hteo sam da ga iznenadim da kupim dok ne dodje i da ga saceka i tako je i bilo,medjutim njemu se ne svidja gospodinu jos se i ljuti,nema veze uzeo ja i vozikam ga,ucim polako i odmah da kazem nisam neki nalozenko da ne steknete pogresno misljenje,vec cisto zelim da naucim nesto osnovno da bi uzivao u voznji ovako sam nekako napet ne mogu da se opustim nikako,jel mi je nekako nepredvidiv...
  6. Hvala na odgovorima,sad cu odgledati film,hvala. Vozim yamahu r1 Otvorio sam temu u delu predstavljanje
  7. Pre pet dana sam prvi put seo na motor morao sam da kupim bila mi je zelja i ako sam bio odbojan prema motorima,do sad sam vozikao skutere nesto sitno nisam nikada imao svoj... Kroz ovih pet dana sam naucio lepo da krenem,privikao sam se na kvacilo itd,naravno nisam bas tolika neznalica znam da je prednja kocnica glavna na motoru i najbitnija,zadnja je tu za male brzine i za pripomoc... E sad najveci mi je problem sto ne znam tj ne smem nikako da oborim motor tj ni ne zelim da oboram niti sam divljak ali kad dolazim malo brze na krivinu nikako ne mogu bar malo vise da ga oborim vec usporim na minimum i ulazim 100% sa sigurnoscu...kako malo da razbijem taj strah? Prva dva dana nisam smeo 80 da predjem,sad sam se vec opustio malko vozio sam ga 130 140 ne vise... Jos nisam ni osetio kako ide nisam ni u jednoj brzini dao pun gas uopste... Nekako sam mnogo ne siguran dao sam malo jaci gas u trecoj i poceo je da proklizava zadnji tocak i od tad vise nisam gas jak davao uopste... Ako moze malo pomoci kako se ophoditi na vecem gasu a da ne slajfuje i da se ne podize na zadnji tocak?
  8. Pozdrav svim forumasima dolazim sa uba zovem se ilija,vozim yamahu r1 nadam se lepom druzenju na forumu i van njega.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja