Jump to content

Moto Zajednica

Arakis

Administratori
  • Broj tema i poruka

    12217
  • Pridružio se

Sve što je postavio član: Arakis

  1. Jel to onaj sto se zapalila instalacija pa ja popravljao nedelju dana?
  2. Arakis

    TDM Srbija

    Mozes da stavis bilo koji prekidac koji podnosi struju od 3-4A a najjednostavnije povezivanje je od PLUSA levog zmigavca pa na prekidac pa sa prekidaca na PLUS desnog zmigavca. Da bi radila sva 4 ukljucis bilo koju stranu zmigavaca (levu ili desnu) i ukljucis taj prekidac za sva 4.
  3. UzNes sečice pa otvoris rupu zeljenog precnika
  4. Imas nove gume raznih dimenzija u bear.rs
  5. I premeri omski namotaje prema masi sa otkacenim reglerom, otpor mora biti beskonacan.
  6. Ima jedna kvaka sa ovim slavinama - ako hocete vrelu vodu, mlaz ne moze biti jak, sto je i logicno. Dobre su za mlaku vodu.
  7. Arakis

    Garaza Blok 61

    Ima kod mene u Bloku 62, koliko znam baba trazi 30K za 15.5 m2 a da li ce da dobije to ne znam
  8. Срећно друже са акцијом
  9. Предивне слике, хвала Никола!
  10. IMOT sajam u Minhenu, danas. 1250GS iz Martin radionice
  11. Pisao sam principski, nevezano za bas tvoj motor kod tebe pumpa mora da ostane da bi motor radio a ventil bi se tada pozicionirao na izlazu pumpe. Na tvom mestu zatrazio bih misljenje jos jednog majstora, bice ti sve jasnije
  12. I ovu žicu što ide na indikator spoji na 87 da svetli kada rele uključi, tako imaš indikaciju da je rele odradio. Osigurač 10A, obe sijalice "vuku" 3A maksimalno.
  13. Vakuum slavina vremenom prestaje da bude 100% efikasna tako da i po prestanku rada motora pusta gorivo u karburator. I ja sam ugradjivao drugarima elektro ventil koji se koristi u TNG instalacijama automobila. Ventil se veze na red izmedju slavine i karburatora i ukljucuje se strujom sa kontakta tako da sprecava dolazak goriva u karburator kada motor ne radi. Kvalitetnu pumpu za gorivo ces naci kod Yamaha ovlascenih dilera ali ti se cena nece svideti
  14. Imaš ovu temu pa kreni sa čitanjem
  15. Arakis

    MOSTOVI

    Pazi bogati, Duxill je opet tu?
  16. Odlicno si se setio Ranko ali nije za Opste teme, selidba....
  17. Saučešće porodici i prijateljima.
  18. Bravo majstore A ne bi oni pogoreli iz cista mira, ima tu nekih gremlina koji spajaju plus na minus pa sve šrafe na masu
  19. Ommetar na 200oma, otkacis konektor od reglera i meris otpor izmedju faza, treba biti 2 - 3 oma max, meris otpornost izmedju bilo koje faze i minusa akumulatora (mase) i treba biti beskonacan. Zatim upalis motor sa i dalje raskacenim reglerom i meris ACV, na leru izmedju faza je oko 15-16V a na oko 3000 1/min 25V min.
  20. ... a povezao si kod Joskinog reglera one dve zice sa papucicama direktno na akumulator? Povezi i zelenu i crvenu direktno na akumulator a tri zute na namotaje. Nadam se da si dobro proverio namotaje, da nemaju kratak spoj prema masi?
  21. Vidi punjenje i zameni akumulator ako je prazan
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja