Jump to content

Moto Zajednica

sabarth

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki V strom 650 2018

sabarth's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam se na osnovu svih recenzija odlučio za tri gume u zavisnosti koje su povoljnije: Metzeler tourance next 2 Dunlop trailmax meridian Pirelli scorpion trail 2 Bio sam gledao gume kod nas ali su cene baš visoke, pa sam mislio da poručim iz Nemačke (da mi prijatelji dovezu) jer ispadnu jeftinije za 10-15.000 din. Ne znam da li grešim, da li svi uzimaju gume preko, kod nas su baš skočile cene u odnosu na druge?
  2. Hvala na odgovoru , lakše mi je da nije nešto što će ga ometati u radu. Svakako ga danas vozim pa sutra krećem nazad.
  3. Pozdrav svima, imam jedno pitanje. Juče sam prao lanac za povratak u Srbiju iz Grčke i mrzelo me da ga provozam da malo zagrejem lanac pa da ga podmažem nego sam ga podigao na centralnu, upalio i u trećoj malo pustio da vrti lanac i odmah mi je upalio check engine i F1 grešku. I sad me nervira što gori. Jel mogu nekako to da ugasim baš me nervira, mislim da mi je to zbog abs, mislim da mi ne radi abs na prednjem točku ali nisam siguran?
  4. Znam da je obavezno da se u takvim slučajevima ekser vadi, jer može da se desi da je probila ali drži pritisak trenutno, a može da se desi da i ako je površinski da kroz vožnju probije gumu ili da raširi rupu i onda baš počne osetno da pušta. Po meni bi bilo dobro da je odneseš kod dobrog vulkanizera da je skine i onda je on i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane zadihtuje i to je onda sigurno. Za sad ti možeš sam da izvadiš i da čepuješ gumu pa kada stigneš odeš do vulkanizer.
  5. Svaka čast na kilometraži, ja od polovine septembra idem za Leptokariju, možda malo do Atine i nazad, dobro si me podsetio da uzmem set za krpljenje guma...
  6. Pozdrav svima, imam jednu nedoumicu oko kupovine vizira ili kupovine produžetka za fabrički vizir. Kako sam od početka ove godine prešao sada već blizu 3000 km, prosto veše ne mogu da podnesem šuštanje i šibanje vetra u gornjem delu kacige. Da li ima neko iskustvo sa ovim dodatnim nosačem za podizanje vizira? Black windshield Windscreen Bracket Aluminum FOR SUZUKI V-STORM 650/DL650 17-19 WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for Black windshield Windscreen...
  7. Pozdrav druže, I mene to isto zanima. E sada ima čovek na youtube koji je vozio V strom 650 sa drugim auspuhom, mislim da je stavio Dragon. Evo ti link njegovog youtube kanala i videću da ti pošaljem snimak gde baš priča koji je auspuh i koliko je platio. Pa možeš da vidiš u komentarima da li ima nešto preciznije ili da mu postaviš pitanje u komentarima... U ovom video priča baš za auspuh: Pominje na 1:40 za auspuh.
  8. Pozdrav druže, Da li možeš reći da li si nakon zamene komplet grane, bez katalizatora morao da uradiš remap, pošto vidim na sajtu da je preporučljivo?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja