Jump to content

Moto Zajednica

Rott

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Rott's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

67

Reputacija u zajednici

  1. Lep gest MK Tuzla.....tako i treba bajkerska solidarnost je uvek potrebna....inace meni je inace mnogo vise zasmetala reakcija pojedinaca sa ovog foruma i da kazem otvoreno zataskavanje '' kao grupa pijanih kllinaca'' ili ''navijaca'' iako se javio jedan od pretucenih i bio omalovazen od strane jednog kretena odavde.....inace samo bajkeri iz Tuzle su potvdili a to ija isto kazem....OVO JE PRVI PUT DA SU BATINE DOBILI BAJKERI IZ DRUGE DRZAVE SAMO ZATO STO SU NOSILI ZNAMENJE SVOJE ZEMLJE.E onda su pametnjakovici odavde poceli da opravdavaju krene recima'' to je i ovde moglo da se desi '' i bla bla ....o tome je rec....I NIKO NIJE POZIVAO NA MRZNJU I NEPRIJATELJSTVO......ali primecujem da ima izroda medju nama koji bi stalno nesto da se izvinjavaju i slihtaju u bilo kojoj situaciji pa i ovoj ne bitno da li smo krivi ili ne.Nama veci neprijatelj od nas samij nije ni potreban.Pozdrav svim bajkerima dobre volje.
  2. Koja krsina...pa da li je moguce.....dati 20 000 evra i on ti se raspadne u toku voznje...ccccc .
  3. A hahahah ma manje vise vise forum on polako zamire nego volim da drkasm ovog Kepu ...mnogo se otima....on je u stvari pozitivac ali je mnogo veliki drkadzija i sve zna....i tako...nadam se da to tebei ne smeta posebno.
  4. Moguce je da ne kapiram.....zato i postoji forum da mi neko ko je pametnije objasnji o cemu je rec.
  5. Ako pricamo za koncept maksi endura v motor je prevazidjen...Guzzi ima neki izokrenuti v tvin boxer ...jbl ga sta je ali je tesko njesra ...Suzukijev strom se realno nije proslavio sa 1000 -rkom ...nadam se da su kod novg ispravili sve decje bolesti....e sad Honda je fala bogu ukapirala sve to i izabrala paraleni tvin....tip motora sa kojim ima najvise sanse da izvuce najbolje performase uz minimum rizika kvarova.
  6. Probaj da nabudzis od ST.
  7. Dobro je da su joj stavili paralelni twin....ipak je taj tip motora mnogo bolji od v modela.Ima bolje performanse ....garant ima manje da trosi i linearnije da razvija snagu....v agregar jos fura samo Harli zbog specificne tradicije.
  8. Ma jasan si ti meni odavno...drazi su tebi cevapi kod Zelje nego banjalucki burek.....
  9. Auuu druze...to nisi trebao da kazes! Sad ce krenuti lavina komentara...! :-D Pa cekaj ja nisam ja nista izmislio....ako cemo posteno ja kod motora cenim....ubrzanje ,krajnju brzinu,vesanje, i na kraju krajeva kod tih starudija je vrlo bitna cena...ko jos normalan oce da plato za 25 godina staru afriku 3 soma....samo neko koje debelo indoktriniran afrika sindromom.Sa druge strane ST platis plafon 1500 e a ima i za 1200 i vozis se ko covek i plus nema da te biju kompleksi.ST ima za taj tip motora najbolji odnos ulozeno dobijeno.
  10. Hahahah kakva tema,koliko strana jbt....kolko je vama dobro...inace probo sam i jedan i drugi...moj glas ide definitivno SUPER TENERI.....definitivno bolji motor u svakom pogledu a i duplo jeftiniji...tj ima realnu cenu.
  11. Ja ne znam otkud taj mazohisticki poriv za posecivanjem Sarajeva i drugih ''riskantnih '' nama mesta u okruzenju.Citao sam neke putopise ljudi sa ovog foruma ...neki su cak i obisli svet sa BG tablama i nigde nisu imali neprijatnosti kao na par stotina km od Srbije.....a najglupost mi je kad neki ''putnik'' na prostorima eksyu izvaali...... ekstra smo prosli sve je bilo super....NIKO NAS NIJE POPREKO POGLEDAO I NISMO IMALI NIKAKVIH PROBLEMA.....pa majku mu poljubim jer vi idete negde gde se nadate potencijalnim problemima pa kad ih ne bude falite se po forumima a ako je i bilo nkih sitnih neprijatnosti mudro ih precutite. E sad jbg i ovi iz Cacka bi se verovatno hvalili po kraju kako su bili u Sarajevu ...jeli cevape kod Zelje da se nije desilo to sto se desilo....pametnome dosta ....a budale ne mozes spreciti da se zajebu....a ako je ko ukapirao nestodobro je ako ne kad tad ce shvatiti....nadam se ne kao ovi 'avanuristi'' koji se sad kunu da ''nikad vise u Sarajevo '' i da su ga izbrisali iz mape buducih putovanja.
  12. Iskren da budem nemam neku preteranu zelju da idem negde gde moze dsa ispadne incident ako hleb nazovem hlebom ili paradajz paradajzom.....da sad lomim jezik i pljujem na svoje pretke ne pada mi na pamet.Secam se pre 10 ak godina sam letovao u Herceg novom sa jos jednom porodicom i kao aj jednog dana da odemo na izlet do Dubrovnika ,mene nesto mrzelo i drugar sa porodicom ode na jedan dan ..Kad se vratio pitam ga kako je bilo.....''kaze odlicno sve super samo pazi da pricas tiho i ne govoris ekavicom da te neko ne cuje i nema greske.''Imao je klince od 7 i 10 godina....pa jbt kako ces deci da objasnis da ne govore ekavicom.....i tako .Licno sebe ne bi mogo da pogledam u ogledalo posle takvih ponizenja.
  13. Ovo se desilo iz ciste mrznje prem Srbima i to je cinjenica......ja nisam lozana i ne sirim nikakvu mrznju ali istinu treba prihvatiti takvu kakva je.Ja licno ne bih doziveo sahovnicu ni ljiljane kao prvokaciju nigde u Srbiji pogotovu na majici bajkera.....a ti bi kao bajker trebao makar da osudis to a ne da nalazis opravdanje za kretene koji su pretukli nasu bracu.....i da........ sigurno je da nismo svi isti ....ja sigurno nisam kao ti tamo.
  14. Ko sto rekoh ''jugonostalgicari su zajebana sorta.....
  15. Kolega ti pricas o 850....ovde je rec o 900-tki....kod nje je taj problem sa akumulatorom koji je stvarno postajao resen....tako da je skidanje akumulatora kod 900-tke sad decja igra.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja