Jump to content

Moto Zajednica

drazenye

Članovi
  • Broj tema i poruka

    226
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: drazenye

  1. Komso, sta se desilo? Sto " osurise "?
  2. Danas na gazeli sudar dva auta, iza njih nov r1250rt policiski naravno, bas mocno izgleda.
  3. Sa srecom u nove pobjede, i da bude bolja od tate..
  4. Pozdrav kolege, na 1150rt na instrument tabli postoji lapica za rezervu, takodje ima i pokazivac nivoa goriva. Vozio sam dok mi zadnja crtica nije nestala sa displeja a rezerva se nije upalila, svratio na pumpu i sipao 19,71 L. Znam da je rezervoar 25 L, da li se lampica pali kada ostane manje od 5 L? Ne planiram da vozim na rezervi ili slicno, na motoru ( jeste mator ) ali svako dugme i svaka sijalica radi, pa bi volio znati da li radi i to. Hvala. Presao 275 km, sto mu dodje potrosnja 7.1L, cisto gradske voznje ( Zemun i Nbg )
  5. Meni ovo lici na organske, al ja se nisam bas namjenjao plocica na motorima. Na en 500 sam stavio polu sinter i one su bile bas boja mesinga. Kocnica daleko bollja.
  6. Pozz Pirkee, javljaj kad uzmes motor da obrnemo krug. I da, na pravom si mjestu.
  7. Ako ti znaci mogu da posaljem 3-4 kontakt tel za polovne delove. Ledine +381648985358, Valjevo 069666545 0637721335,
  8. Mislim da se Ljermantova "renovira", pa je sve prebaceno u SIV 3. Info star 3 mjeseca, valjalo bi da neko potvrdi, demantuje?
  9. Ima li neko neku preporuku za cras bar za ovu krmacu? Poslao sam i "Seba" poruku?
  10. Postovanje, da li ste radili cras bar za r1150rt 2002 god? Orijentacija koliko novca?
  11. Nista ni od mene, nisam htio ranije da pisem jer su sanse bile bas male. Taman da provozam novu masinu al jbg. Uzivajte pa da se organizujemo opet, sto prije.
  12. Hvala, kad sam vidio da nedostaje i kako lako drugi spada, odmah izolirka par krugova i sad je sve ok.
  13. Gumeni nosac za sjediste porucen u ponedeljak iz delte, stigao juce. Cijena 680 din. Ako nekom zatreba da zna. Hvala jos jednom kolegi @Patriota.
  14. Mali update, gumeni nosac za sjediste stigao. Porucen u ponedeljak iz delte, stigao juce. Cijena 680 din. Ako nekom zatreba da zna.
  15. Ako sam dobro razumio kolegu, kada upali motor blinka abs dok se ne pokrene. Tako treba i to je ok. Jos jedna preporuka za Olivera, bas pedantan i strpljiv. Svajcarski kvalitet u Beogradu.
  16. Vec namotao malo izolirke, na jedan i na drugi kraj. Hvala u svakom slucaju.
  17. Hvala kolegi @Patriota, porucen dio iz delte, 680 din kom i trebalo bi u ponedeljak da stigne.
  18. Hvala, kolega. Pokusacu sutra to da rijesim.
  19. Nema potrebe za izvinjavanjem, pricamo i jos hocete da pomognete, hvala. Alekre, slazem se sa tobom 100%. Kao sto smatram da nisam pocetnik, nisam ni profi, cak ni blizu. Moze sve da se unapredi i nauci nesto novo. Npr sa en sam prvi put zagrebao fuzasterima na stazi i dosao do ruba gume. Zadnje 2-3 god bas malo vozim 2-3000 km. godisnje. 4-oro djece, kucio se pa posao. Prvi put se susrecem sa ovim motorom pa nije mi problem da pitam ako ima neko podesavanje ili postoji neki problem da lakse rijesim. Hvala u svakom slucaju.
  20. Hvala svima na komentarima. Prvo se apsolutno slazem sa gospodinom Djuntom vezano za kurs, al je "problem" sto vremenski ne mogu da odvojim 2 dana za kurs. Nesmatram sebe za pocetnika oko 80000 km motorom, oko 60000 na kawaskiju en500 ostalo je mt-03 i kumov r1150 rockster (koji je kod mene u garazi i prosle godine sam napravio oko 2000 km sa njim. Kamionom i ostalim vozilima vjerovatno preko 1mil. Ziko nemam problem sa ulaskom u krivinu, vec u krivini moram da guram upravljac od sebe. Nije to toliko strasno al primjetim. Do sada nisam vozio motor od 300kg, uglavnom 180-220kg. Sa en -om vise puta bio i na stazi, da vidim svoje a i njegove mogucnosti u "kontrolisanim" uslovima.
  21. Hvala, zato i napisah da nisam vozio nista slicno, mozda tako treba. Neka jos malo ugrije pa cu zamoliti nekog kolegu da se nadjemo i zamjenimo motore par km. Pa da saberemo utiske. A ja cu se svejedno poigrati sa zadnjim amortizerom i pritiskom u gumama.
  22. 2.3 bara, vidjecu sutra da spustim na 2.0 pa probam. Hvala
  23. Danas sam protegao tockove 40 tak km. Primjetio sam da u lijevim krivinama moram da lijevom rukom guram upravljac od sebe, isto se desava i u desnim krivinama ( guram desnom rukom od sebe). I moje misljenje je da je malo "tvrdje" vjesanje. Vidio sam da postoji stelovanje zadnjeg amortizera, a za prednji nisam vidio da ima bilo kakvo stelovanje. Nisam nikad vozio motocikl ovih gabarita, al bi rekao da nesto nije ok. Pokusacu sa podesavanjem zadnjeg amortizera da vidim sta ce se desiti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja