Jump to content

Moto Zajednica

Fdef95

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Fdef95

  1. Pozdrav svim vlasnicima xciting-a. Skoro sam postao motociklista i xciting 250 mi je prvi dvotockas. Pozivam sve koji imaju ovaj skuter da se jave i da podele svoja iskustva sa ovim skuterom !!! Bilo bi lepo kada bi svako rekao kako ga njegova masina sluzi i kako je odrzava.
  2. Uh, otvorio sam ovu temu, a zatim zaboravio za nju. U svakom slucaju hvala na odgovorima. U medjuvremenu sam se raspitao da li je to moguce kod nas. Nazalost nije. Koliko sam ja provalio u motorima postoji jedan deo, mozda kao neki kompijuter koji se menja drugim koji ima manju snagu, bar sam ja to zakljucio iz oglasa koje sam video sa ovakvim motorima. Sto se tice svajcaraca oni su i u njihovim oglasima skuplji u proseku oko 1000 evra u odnosu na one koji nisu ograniceni, a ima ih zaista mnogo na njihovim oglasima. A sto se mene tice ja sam ipak kupio xciting 250, a rr cu za dve godine kada dobijem pravu dozvolu.
  3. Pozdrav Kao sto verovatno znate svi mi koji imamo A2 kategoriju ne smemo da vozimo nista preko 35kw. Interesuje me kako,gde i za koliko novca mogu da ugradim blokadu za motor kako bih mu smanjio kw. Takodje me zanima i atest za takav motor kao i cena atesta. Znam da mogu da se uvezu vec blokirani motori iz inostranstva ali takva ponuda je veoma mala, a znam i da ima dosta dobrih motora koji su do 35kw ali ja bih da ogranicim neki rr od 600cc. Vec je otvoreno dosta tema na A2 kategoriju ali su se sve svele ili na uvoz motora ili na kupovinu kawaskija kle, pa zato i otvaram novu temu. Hvala unapred na svakoj pomoci.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja